Car-hifi

Autospeakers

Luister je vaak naar muziek en wil je een mooi geluidsysteem in je auto creëren? Met autospeakers maak je muziek luisteren tijdens het autorijden én in de file staan veel leuker! Met onze autospeakers beleef je je muziek helder en krachtig. Ideaal wanneer je veel tijd door brengt in de auto. Wij hebben meerdere auto luidsprekers en subwoofers speciaal voor jou geselecteerd.

10 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Autospeakers

Zit jij ook vaak uren in de auto? Dan is het heel erg fijn om goede speakers te hebben die het geluid van de autoradio goed weergeven. Dat maakt het filerijden net wat prettiger en laat de tijd wat sneller gaan. Bekijk het assortiment met merken als Kenwood, JVC en Pioneer.

Hoe installeer je de autospeakers?

Nadat je de speakers die bij je passen hebt aangeschaft moet je ze nog inbouwen in je auto. Dit is even een lastig klusje maar is de moeite zeker waard. Om optimaal gebruik van de speakers te kunnen maken raden wij aan om gebruik te maken van hoge kwaliteit audiokabels. Zo weet je zeker dat er geen geluid verloren gaat. Je kunt in de meeste gevallen gebruik maken van de bestaande speaker posities binnen je auto. Ook is het mogelijk om zelf de posities te kiezen waar de speakers geplaats kunnen worden. Dat is meer werk maar kan een beter resultaat opleveren. Als laatste is het van belang dat je het geheel mooi afwerkt. Kijk hiervoor naar speakerringen die de randen goed afdekken.

Versterker

Op het moment dat je een volledige installatie wilt gaan maken die aangestuurd wordt door een versterker dan moet je additionele kabels trekken. Je moet de versterker aansluiten op de je accu. Daarnaast moet je de speakers aansluiten op de versterker om geluid te kunnen krijgen. Als laatste moet je verbinden met je radio om het geheel aan te kunnen sturen.

Subwoofer

Een subwoofer geeft je de mogelijkheid om hele lage bas tonen af te kunnen spelen in je auto. De subwoofer moet worden aangesloten op een versterker om te kunnen werken. Dit doe je door middel van speakerkabels.