Car-hifi

Autoradio versterkers

Haal het maximale uit jouw car audio met een versterker! Een versterker zorgt er voor dat het signaal dat uit de radio van jouw auto komt, wordt versterkt. Hierdoor kun je het geluid veel harder zette ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Versterkers

Vind je het geluid dat je standaard in auto’s krijgt te zacht of niet mooi genoeg? Sluit dan meerdere speakers aan op een versterker om zo harder, groter en vooral prachtig geluid te creëren. Het is even knutselen maar dat is het dubbel en dwars waard! Bekijk het assortiment met merken als: Pioneer, Jvc en Kenwood.

Wat kun je op een versterker aansluiten?

Je kunt meerdere speakers aansluiten op een versterker. Dit kunnen reguliere autospeakers zijn voor het algemene geluid of een subwoofer voor de lage bas. De autospeakers kun je aansluiten door middel van hoge kwaliteit audiokabels. Een subwoofer sluit je aan door een speakerskabel te gebruiken.

Waar moet je op letten?

Op het moment dat je een versterker gaat aanschaffen is het slim om te letten op het totale vermogen. Dit geeft een indicatie van de hardheid van het geluid dat je versterker kan produceren. Dit wordt weergegeven als Watt. Daarnaast is het belangrijk om het juiste aantal kanalen te hebben. Het aantal kanalen dat in de versterker beschrijving staat is het aantal autospeakers dat er op aan te sluiten is. Kijk daarnaast naar het aantal speaker aansluitingen voor de subwoofer.