Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Elektronica

Car-HiFi

Heb jij ook altijd muziek aan staan in de auto? Dan wil je het beste geluid hebben om je favoriete muziek of radioprogramma’s zo goed mogelijk te beluisteren. Bekijk radio's met merken als Pioneer, JVC en Caliber die de meest basic radio’s tot complete multimediasets aanbieden. Uiteraard kunnen goede speakers en een subwoofer niet ontbreken als je echt fantastisch geluid wilt hebben.

sorteren

29 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Autoradio’s

Hoe prettig is het om tijdens het rijden te luisteren naar je favoriete muziek? Als je een verouderde of defecte autoradio hebt, wordt dit natuurlijk erg lastig. Oudere types beschikken vaak niet over de mogelijkheid om muziek vanaf je telefoon of usb-stick af te spelen.

Bluetooth

De meeste autoradio’s van tegenwoordig zijn uitgerust met een geïntegreerde bluetooth ontvanger. Dit maakt het mogelijk je muziek draadloos vanaf je telefoon te streamen. Als de autoradio voorzien is van telefoonbediening, kun je je muziek op je telefoon bedienen vanaf de radio.

USB-aansluiting of SD-ingang

Als de radio beschikt over een usb-aansluiting, kun je je al je muziek op je usb-stick plaatsen en deze op je radio aansluiten. Zo heb je in een handomdraai altijd toegang tot je favoriete muziek. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een sd-kaart.

Handsfree bellen

In de productomschrijving kun je controleren of de autoradio je de mogelijkheid biedt handsfree te bellen. Ideaal als je nog niet over een carkit beschikt en toch graag hoge boetes wilt voorkomen.

Navigatie

Heb je iets meer te besteden? Bekijk dan ook eens onze autoradio’s met navigatie.

Autospeakers, autosubwoofers en -versterkers

Ga je voor de optimale geluidservaring? Overweeg dan je versterker en speakers te vervangen. Wil je echt knallen? Vergeet dan zeker de subwoofer niet, voor wat extra bass. Merken als Caliber, JVC, Kenwood en Pioneer bieden je voldoende keuzemogelijkheden. Met de bijgeleverde handleiding en benodigde onderdelen, kun je zelf je autoradio inbouwen.