Bose

Bose

Of het nu om koptelefoons of bluetoothspeakers gaat, bij Bose producten weet je zeker dat je de beste geluidskwaliteit krijgt. Door slim gebruik te maken van innovatieve technologieën weten ze al jare ...

53 resultatensorteren op
aanbevolen

Bose totale assortiment

Bose is een bedrijf dat streeft naar perfectie in alles wat ze doen. De essentie van het bedrijf is te beschrijven aan de hand van de pijlers innovatie, creativiteit en inventiviteit. Bekijk het totale assortiment van Bose met producten als home cinema, muzieksystemen, bluetooth speakers, koptelefoons en luidsprekers.

Home Cinema

Wil je het geluid van je tv verbeteren om zo nog meer van je films, series of muziek te kunnen genieten? De home cinema sets van Bose hebben zowel een indrukwekkend geluid als een inspirerend design.

Wi-Fi Muzieksystemen

De muzieksystemen van Bose zijn ideaal voor prachtig geluid in je woning. Bedien de muzieksystemen via de Bose Soundtouch app door te verbinden met je thuisnetwerk of te connecten met bluetooth op je smartphone. Ook is het mogelijk om je systeem gemakkelijk uit te breidden, voeg de nieuwe apparaten toe aan je netwerk en je hebt muziek door heel je woning!

Bluetooth speakers

Ben je op zoek naar een draadloze speaker die zowel fantastisch geluid geeft en gemakkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld het strand, park of voor op je balkon? De Bluetooth speakers van Bose zijn speciaal ontworpen voor echte muziekliefhebbers.

Koptelefoons

Er zijn verschillende Bose koptelefoons verkrijgbaar die allemaal het herkenbare Bose geluid hebben. Zo zijn er koptelefoons die draadloos zijn, noise cancelling hebben en met TriPort en Active EQ Technologie zijn uitgerust. Bekijk het assortiment met modellen als in-ear, on-ear en over-ear modellen.

Luidsprekers

De luidsprekers van Bose zijn een gemakkelijk optie om het geluid van je televisie te verbeteren. Je kunt ze op je tv meubel zetten of ophangen aan de muur zodat ze mooi binnen je interieur passen. Ook is het mogelijk om de speaker aan te sluiten op bestaande home cinema sets voor een nog betere film ervaring.