Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Bose

Bose Wi-Fi muzieksystemen

Altijd al zo’n mooi draadloos muzieksysteem in je woning willen hebben? De systemen van Bose zijn gebruiksvriendelijk, hebben een volle heldere sound en passen in iedere inrichting. Verbind het systeem door simpelweg te verbinden met je thuisnetwerk en bedien het met je smartphone, tablet of met je computer.

sorteren

18 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Bose Wi-Fi muzieksystemen

Ben je op zoek naar een muzieksysteem dat speciaal voor thuis geschikt is? De muzieksystemen van Bose zijn gemakkelijk in gebruik, geven een prachtig kenmerkend geluid en het is gemakkelijk om je systeem uit te breiden.

Soundtouch app

Soundtouch speakers geven je de mogelijkheid om je favoriete muziek af te spelen. Verbind met populaire muziekdiensten als Spotify, Deezer, Apple Music, internetradio’s of je eigen muziekbibliotheek. Ook kun je de app gebruiken om het geluid van de muzieksystemen naar je eigen smaak in te stellen of presets te gebruiken. Je kunt door middel van één app, alle apparaten in je huis bedienen.

Wireless music system

Het wireless music system maakt het mogelijk om overal in je woning muziek af te spelen. Verbind je apparaat gemakkelijk met je eigen Wi-Fi netwerk, installeer de soundtouch app en je kunt aan de slag. Ook in het een optie om steeds nieuwe apparaten te installeren, deze werken direct samen met het huidige systeem.