Bose

Bose koptelefoons

De koptelefoons van Bose zijn speciaal gemaakt voor de muziekliefhebber die houdt van geluid dat vol en natuurlijk klinkt. Kies voor noise cancelling als je geen last wilt hebben van omgevingsgeluiden ...

13 resultatensorteren op
aanbevolen

Bose koptelefoons

De koptelefoons van Bose staan al jaren bekend om de ongeëvenaarde geluidskwaliteit en de innovatieve technologieën die ze implementeren in hun producten. Bekijk het volledige assortiment koptelefoons met soorten als in-ear, on-ear en over-ear modellen. Meer informatie over Bose producten? Bekijk de Bose shop.

Noise cancelling

De acoustic noise cancelling technologie van Bose is zo gemaakt dat alle afleidingen weg worden gewerkt, zodat jij optimaal van je muziek kunt genieten. Zet simpelweg een knopje om op de koptelefoon en je merkt meteen het verschil. De technologie meet constant de omgevingsgeluiden en maakt ze neutraal met een tegengesteld signaal. Ook is er de optie om de noise cancelling te controleren, je bepaald dan zelf hoeveel omgevingsgeluid je binnen wilt laten.

TriPort-technologie en Active EQ

Dit is een technologie waar alleen Bose patent op heeft. De Bose TriPort-technologie is gemaakt om de bas extra diepte te geven. Dit doen ze door middel van drie gaatjes in de koptelefoon die de illusie creëren dat er extra geluid is. De Active EQ zorgt ervoor dat het geluid helder is en blijft op ieder volume.

Bose Connect app

Deze app geeft de gebruiker de mogelijkheid om echt alles uit een Bose product te halen. Je kunt bijvoorbeeld het volume bepalen, kijken hoeveel batterij je koptelefoon nog heeft en hij schakelt je koptelefoon automatisch uit op het moment dat je stopt met muziek luisteren. Het is gemakkelijk om te schakelen tussen verschillende apparaten met de swipe functie binnen de app. Ook kun je je apparaten via de app draadloos updaten.