Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica Bose Bose accessoires

Bose accessoires

6 artikelen
470_230_bose_accessoires_contentheader_wk14

Ben je zuinig op je spullen, of zoek je een manier om gemakkelijker je speaker om te laden? De accessoires van Bose zijn niet alleen handig in gebruik, maar zijn ook echt een middel om het uiterlijk van je speaker naar je eigen smaak te veranderen.

Bose accessoires

Ben je op zoek naar een geschikt accessoire voor jou Bose product? Bekijk het assortiment met producten als covers en oplaadstations.

Bose covers

De beschermcovers van Bose hebben eigenlijk twee functies. Ze beschermen je speakers tegen vallen, stoten of andere omstandigheden en daarnaast kun je het uiterlijk van je speaker aanpassen omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Bose oplaadstation

Met de laadstations van Bose kun je ongelimiteerd naar je muziek luisteren. Het laadstation laad je speaker zelfs op tijdens het afspelen van audio. Om het systeem aan te sluiten kun je het simpelweg in het stopcontact steken, daarna hoef je alleen maar je speaker er in te klikken. Zo is je speaker altijd klaar om mee te nemen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.