Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Elektronica Beste koop & best getest Best geteste koptelefoons

Best geteste koptelefoons

7 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
950_1_pixelbalk_wk40
470-230-contentheader-bobmarley-wk38

Ben je op zoek naar een nieuwe koptelefoon? Wij hebben de beste koptelefoons op een rijtje gezet die door onafhankelijke community ’s zijn beoordeeld. Of je nu een koptelefoon koopt als onderdeel van je outfit of echt voor de sound, je weet zeker dat je aankoop kritisch is gereviewed door anderen die er verstand van hebben! Deze producten kunnen een cijfer, beste koop, beste uit de test, beste reviewed of een award ontvangen hebben.

Best geteste koptelefoons

Onafhankelijke websites testen of reviewen de koptelefoons om zo advies te kunnen geven over welke koptelefoon je het beste kunt kopen. Deze adviezen worden door veel klanten als leidraad aangehouden bij het online shoppen. Wij hebben een beschrijving van de meest gerenommeerde community ’s voor je gemaakt.

What HiFi

Dit is een onafhankelijke onderneming die al bijna 30 jaar producten reviewed. Ze zijn gespecialiseerd binnen het elektronica segment. Ze brengen maandelijks een magazine uit waarin ze de nieuwste koptelefoons onder de loop nemen. Ook hebben ze jaarlijks een Award ceremonie waar ze prijzen geven aan beste producten. De resultaten van de Award worden meestal in oktober bekend gemaakt.

Consumentenbond

De consumentenbond is een onafhankelijke vereniging zonder winstoogmerk. Ze testen producten waaronder koptelefoons en roepen degene met de hoogste resultaten tot ‘’beste koop’’ en/of ‘’beste uit de test’’ uit. Voor gebruik van de Consumentenbond moet je lid worden, pas dan kun je de testresultaten bekijken.

Tweakers

Dit is een onafhankelijke community die experts inzet om producten zoals koptelefoons te beoordelen. De producten krijgen een cijfer tussen de 1 en de 10. Tweakers heeft ongeveer 4 miljoen bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand, wat ze één van de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België maakt.

Kieskeurig

Kieskeurig is een site waarop consumenten een review over bepaalde producten kunnen plaatsen. De producten met de beste review krijgen een ‘’best reviewed’’ label. Zo weet je vanuit de gebruikers zelf wat ze de beste producten vinden.

EISA Awards

De EISA Awards worden gevormd door een samenwerking tussen 50 magazines uit 22 landen. Deze magazines reiken jaarlijks een award uit voor ‘’best product’’ binnen iedere elektronische product categorie.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.