Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Elektronica

Beste koop & best getest

Ben je op zoek naar een product maar weet je niet wat je moet kiezen? We helpen je graag met een selectie artikelen die door andere consumenten of instanties als de Consumentenbond of Kieskeurig al zijn beoordeeld op hun gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. Let op de artikelen die voorzien zijn van een logo. Zo ben jij verzekert van een goede aankoop. En uiteraard worden ook deze artikelen gratis verzonden.

sorteren

51 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Beste Koop & Best getest

Soms is kiezen heel lastig. Dan is het handig als anderen al wat uitzoekwerk voor je hebben gedaan. In onze best getest en beste koop shop vind je producten die door bekende instanties als de Consumentenbond, Kieskeurig, Tweakers, Hardware.info en anderen al aan een grondig onderzoek zijn onderworpen of die door andere kopers zijn gereviewed. Hierdoor wordt kiezen toch een heel stuk makkelijker!

Consumentenbond

Eèn van de bekendste instanties die producten test en beoordeeld is de Consumentenbond. Onafhankelijk van de fabrikant bekijken zij in elke productcategorie welk product het beste uit de bus komt. Deze ontvangen dan een Beste Koop of Best Getest logo.

Kieskeurig

Als 1 van de grootste vergelijkingssites van elektronische producten laat Kieskeurig kopers van producten reviews plaatsen met hun bevindingen. Komt zo'n artikel bovengemiddeld goed naar voren dan beloont Kieskeurig dit artikel met een Best Reviewed logo.

Tweakers.net

Tweakers.net is tevens een online vergelijkingssite van elektronica. Elk jaar vergeeft Tweakers binnen diverse categorieën een Award voor het beste product binnen die categorie. Het is een publieksprijs dus andere consumenten hebben dit artikel voor jou al in handen gehad en uitgeprobeerd.

EISA

EISA is een uniek instituut van bijna 50 bladen uit 23 verschillende landen, internationaal bekend als de European EISA Awards. Elk jaar vergeeft EISA binnen een aantal consumentenelektronica groepen een award. Dit wordt gedaan door een vakjury. Experts kijken dus met een professioneel oog naar de voors en tegens van een product en komen tot een weloverwogen oordeel.

Hardware.info

Hardware.info heeft een eigen testlab voor computer hardware en consumentenelektronica uitgebreid getest worden. Dit wordt onafhankelijk van fabrikanten gedaan en is dus een objectieve test. Producten die binnen een productgroep opvallend goed presteren worden beloond met 1 van deze 3 awards; Great Value: een prima prijs/prestatieverhouding. Excellent Choice: een van de beste in het klassement, een aanrader. Ultimate Product: een uniek, baanbrekend, innovatief, ultiem product.