audio & hifi

Speakeraccessoires

Ben je op zoek naar een speakeraccessoire? Neem je bluetooth speaker eenvoudig mee in een etui of cover. Daarnaast bieden we jou een ruim aanbod aan accessoires voor Sonos speakers. Denk hierbij aan v ...

46 resultatensorteren op
aanbevolen

Speakeraccessoires

Wil je de beleving nog mooier maken? Of wil je je speakers zo goed mogelijk beschermen? Dan zijn er tal van accessoires beschikbaar die precies bij jouw speakers passen.

Remote controller

Het is altijd lastig als de box een eind van je af staat en jij wil net een ander lied opzetten of het volume veranderen. Dit is nu helemaal geen probleem meer met een handige remote controller. Blijf relaxt op de bank zitten terwijl je jouw muziek op afstand bedient. Het merk SPIN heeft de juiste producten om jou lekker op je plek te laten zitten.

Beschermhoes

Speakers zijn niet het beste product om mee te gaan gooien of zomaar in het zand te leggen. Zorg er dus voor dat je speaker goed beschermt is tegen klappen, krassen en vuil. De beschermhoezen van JBL en Bose zorgen voor de beste bescherming. De hoezen zijn speciaal voor jouw speaker gemaakt dus hij zal perfect passen. Ook zijn de hoezen in veel kleuren beschikbaar.

Muurbeugel

Wil je jouw speaker een mooi plekje geven zodat je geluid op de beste manier door de ruimte gaat? Dan zijn er veel muurbeugels beschikbaar die dit mogelijk maken. Door het slimme design van de beugels laat je je speaker zweven aan de muur. De beugels kunnen gemakkelijk en snel worden bevestigd. Elke speaker heeft zo zijn specifieke beugel die alleen daarbij past. Flexon, Sonos en Vogel’s zijn de merken voor de beste muurbeugels.

Standaard

Naast het ophangen van de speakers aan de muur kan je er ook voor kiezen om de speakers op een standaard te zetten. Hierdoor valt de speaker extra mooi op. De speaker zal op hoofd-niveau het geluid in de kamer doen verspreiden, wat dus ideaal is voor de beleving. De speakers kunnen gemakkelijk en snel worden bevestigd. Elke speaker heeft zo zijn specifieke standaard die alleen daarbij past. Flexon, Philips en Vogel’s zijn de merken voor de beste muurbeugels.