audio & hifi

Soundplates

Op zoek naar een manier om film, series en tv programma's kijken nog leuker te maken? Speel het geluid van je tv af via een Soundplate en ervaar aanzienlijk voller geluid. Door toepassing van meer ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Soundplates

Net zoals de soundbar is de soundplate een handige oplossing om het geluid van je tv te verbeteren zonder veel ruimte kwijt te zijn door een geluidsinstallatie. De soudplates zijn voorzien van meerdere speakers die voor een prachtige geluidservaring zorgen. Ons assortiment heeft merken als Philips, Sony en Bose.

Wanneer is een soundplate iets voor jou?

Het voordeel van een soundplate is dat deze onder de voet van je tv geplaatst kan worden. Zo geniet je van een rijk geluid uit een onopvallende platte speaker onder de voet van je televisie. Soundplates zijn er in verschillende modellen, al dan niet gecombineerd met een (draadloze) subwoofer en verschillende geavanceerde technieken. Waar de lager geprijsde varianten alleen het televisie geluid overnemen beschikken de luxere modellen over meer aansluit mogelijkheden, bluetooth en smart tv.

Waar moet je op letten bij de aankoop?

Let vooral op het gewicht dat de soundplate kan hebben bij aankoop. Sommige zijn ontworpen voor hele grote tv’s en anderen kunnen dit gewicht niet aan. Beslis van tevoren ook of je een subwoofer wilt hebben bij je soundplate. De ruimte die je bespaard door een soundplate aan te schaffen wordt meteen weer gevuld door een subwoofer. Kijk ook welke aansluitingen compatible zijn met je apparaat zodat je zeker weet dan je een extern apparaat zonder problemen kunt aansluiten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je soundplate voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.