Uitverkocht

Google Chromecast 2 mediaspeler is niet meer verkrijgbaar

De Chromecast 2 van Google is de ideale mediaspeler voor het streamen van jouw media…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Media players.

TOON CATEGORIE


Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.5
  • Verwachting: 4.5
  • Vormgeving: 5
  • Value: 4.5
  • Gebruiksgemak: 4.5
Schrijf review

“werkt niet met alle routers!”

Chromecast is een prima dongle. echter hij maakt gebruik van wifi en dan is de keuze van je router ook van groot belang. Eerst op SitecomAC750 (WLR-5002): haperend en vaker geen signaal dan wel. Nu op een Sitecom N300 (WLR-5000) werkt het wel naar behoren.

“Super tevreden”

Deze chromecast werkt heel goed. Ik ben heel tevreden

“super makkelijk te installeren”

De Google Chromecast 2 mediaspeler is super makkelijk te installeren. Vanwege de plek waar bij mij het stopcontact zit, moest ik mijn tv kast een beetje aanpassen. Dat koste me meer tijd dan het installeren van de Google Chromecast 2 mediaspeler. Echt plug and play!

“Het is enkel een receiver van media”

Als je opzoek bent naar een goedkope manier om jouw TV SMART te maken is dit een mogelijk oplossing. Het Enige nadeel is dat je altijd alles via je mobiel naar de chrome cast moet opsturen. ALLES, dus Netflix, Plex, Youtube, etc. Als je dit niet storend vind (ik wel) is het zeker een aanrader.

“Werkt goed.”

Werkt erg makkelijk met smartphone of tablet, gaat bij het overschakelen naar chromecast automatisch naar de HDMI poort van de chromecast, dat is handig maar teug naar de HDMI poort van mijn hardeschijfrecorder dat wil niet automatisch, moet dan de afstandsbediening van de TV gebruiken, ik denk dat dat komt omdat de chromecast niet uit gaat. TV is 8 jaar ondanks deze leeftijd werkt de chromecast goed op deze TV.

“Super makkelijk”

Super kwaliteit streaming van netflix spotify videoland en ziggo go via telefoon. Super apparaatje om van een oude tv een smart tv te maken

“werkt top...”

In vergelijking met zijn voorganger is deze inderdaad een stuk sneller. Makkelijk te installeren en makkelijk in gebruik......Je kunt meteen met je tablet of telefoon verbinding maken. Dat is dus super makkelijk........

“Ik ben er heel tevreden over!”

Dit product is echt een uitkomst als je al die kabels beu bent. 1 minpuntje voor mij is dat ik hem telkens opnieuw moet verbinden met de wifi. Voor de rest echt een prima apparaat. Ik kijk eigenlijk geen televisie meer doordat ik nu via mijn laptop programma's kan kijken op mijn tv.

“Toppertje”

Ik heb tv en internet is verdwenen Sony komt er niet uit. Gelukkig was er een Chromecast. Ik was sceptisch maar het is makkelijk in gebruik. Stekkertje erin en contact maken en hij doet het perfect. Chappoo

“Aanrader”

echt een aanrader! Ik heb zelf geen smart tv op mijn slaapkamer maar als je een chromecast koopt kan je met welke tv dan ook heel simpel een smart tv van maken als je een hdmi poort hebt en daarom heb ik hem aangeschaft! Ik dacht eerst dat ik hem niet kom verbinden met mijn iphone maar eigenlijk is het allemaal heel simpel te installeren en is gemakkelijk te koppelen aan je wifi netwerk!