audio & hifi

Alle draadloze speakers

Door het gemak van digitale muziekservices als Spotify en iTunes worden draadloze muzieksystemen van bijvoorbeeld Sonos, Philips en Harman Kardon op dit moment steeds populairder. Het handige van dit ...

158 resultatensorteren op
aanbevolen

Draadloze speakers

Wie wil nou niet lekker op het strand liggen met je favoriete muziek op de achtergrond? De draadloze speakers in ons assortiment zijn zowel ideaal voor buiten als binnen gebruik. Bekijk draadloze speakers van merken als Sonos, Bose, JBL en B&O.

Muziek systemen

Dit soort draadloze speaker systemen zijn zeer geschikt als primaire geluidsinstallaties in woningen. Denk hierbij aan Sonos systemen die in iedere kamer van je huis een andere sfeer kunnen neerzetten. Door verbinding te maken met je wifi netwerk heb je overal fantastisch geluid dat gemakkelijk aan te sturen is door middel van apps als Spotify en Apple Music.

Draagbaar & Bluetooth

Zit je vaak in het park met vrienden of vriendinnen en luister je dan graag naar muziek? De draadloze speakers binnen ons assortiment zijn ideaal om mee te nemen naar buiten. Verbind simpelweg met bluetooth en speel je muziek gemakkelijk af. Is je batterij bijna leeg? Dit soort speakers laden je telefoon op terwijl je muziek aan het afspelen bent.

Waterproof

De waterproof speakers van JBL zijn perfect voor omgevingen met water. Dobber lekker in het water met de speaker op je luchtbed. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterschade, de speaker werkt zelfs als hij geheel onder water is. Hiernaast is het mogelijk om meerdere speakers aan elkaar te koppelen zodat je synchroon muziek kunt afspelen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je draadloze speaker voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis!