Zakelijke printers

Als zelfstandige heb je natuurlijk een goede printer nodig, maar een grote kantoorprinter is een béétje overdreven. Daarom vind je hier de beste zakelijke printers met alle nodige functies, die je gem ...

6 resultatensorteren op
aanbevolen

Zakelijke printers

Bij een zakelijke printer let je toch op andere kwaliteiten van de printer als voor normaal thuisgebruik. Zo wil je een goede kwaliteit waarmee je bij je klanten en leveranciers een goede indruk achterlaat met je printwerk maar je wilt ook een goede prijs per afdruk zodat je kosten niet uit de hand lopen.

Prijs per pagina

De keuze van je zakelijke printer hangt voor een deel af van de cartridges of toner die er in moeten. En eventuele andere verbruiksmaterialen. Het totaal van printer, cartridge- of tonerverbruik, en andere verbruiksmaterialen en het aantal pagina's dat je print per maand bepalen uiteindelijk de prijs per pagina. Hoeveel dit mag zijn hangt uiteraard weer sterk af van de kwaliteit van je printwerk dat je wilt. Een richtlijn is dat de prijs per pagina aanzienlijk daalt bij 5000 pagina's of meer per maand

Snelheid

Print je veel documenten, vooral in batches, dan is een printer die veel prints per minuut kan verwerken ideaal. Dan is een printer met een automatische documentinvoer erg handig.

Afdrukformaat

Soms is het handig om in groter formaat dan A4 te printen. Bijvoorbeeld wanneer je een folder of brochure uit wilt printen. Dan is een A3 of A2 printer hier geschikt voor.

Bedraad of draadloos

Is je bedrijfsruimte al voorzien van een goede netwerkinfrastructuur dan is het aansluiten van een netwerkprinter gemakkelijk. Is dit niet zo of werk je met minder mensen op je (thuis)kantoor dan is een wifi printer wellicht een betere optie. Een bedraad netwerk is nog steeds sneller maar als dit niet cruciaal is dan is de installatie en het gebruiksgemak van een draadloze printer net zo makkelijk.