Zakelijk bellen

Uiteraard moet je als ZZP’er regelmatig bellen met je leveranciers en klanten. dan wil je een goed toestel dat voldoet aan jouw wensen. Zowel voor een vaste DECT-telefoon als simlockvrije smartphone h ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Zakelijk bellen

Als ZZP'er ben je erg afhankelijk van je telefoon. Dit kleine apparaat is het belangrijkste communicatiemiddel wat er is. Uiteraard wil je dan een goed toestel hebben dat voldoet aan jouw wensen.

Kantoor

Voor op kantoor heeft wehkamp zowel de vaste telefoons als de mobiele telefoons. De vaste telefoons geven jouw klanten en de mensen waarmee je werkt een vast nummer. Dit is onder andere handig om bereikbaar te zijn voor externen en om intern door te verbinden. Er zijn veel verschillende soorten vaste telefoons beschikbaar. Zo zijn er sets met 1 telefoon maar ook sets die bestaan uit 3 of nog meer stuks. Zo kun je in meerdere ruimtes of op verschillende bureaus een telefoon hebben staan. En mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kan je altijd nog meerdere sets telefoons toevoegen.

Onderweg

Als ZZP’er ben je natuurlijk altijd erg druk en vaak onderweg. Helaas kun je jouw vaste kantoortelefoon niet meenemen onderweg. Daarom heb je een goed werkende mobiele telefoon nodig. Hierdoor ben je overal en altijd bereikbaar. Als ZZP’er kun je het beste kiezen voor een smartphone. Hier staat gelijk een agenda in, je kunt je mail hierop beheren en het belangrijkste nieuws volgen in de nieuwsapps. wehkamp heeft een selectie gemaakt van de meest geschikte zakelijke telefoons. Deze zijn hierboven te vinden. Dit zijn de merken HTC, Sony, Huawei, Blackberry, Samsung en Apple voor de mobiele telefoons. Voor de vaste telefoons zijn de merken Panasonic, Gigaset, Philips en Motorola de beste keuze.