Onderweg naar werk

Even een mailtje beantwoorden tijdens een lunch, online je zakelijke rekening checken, of een telefoontje afhandelen terwijl je in de auto onderweg bent. Als je je eigen baas bent weet je: je werk gaa ...

17 resultatensorteren op
aanbevolen

Onderweg

Als ondernemer ben je veel onderweg. Ook dan wil je natuurlijk zo efficient mogelijk je tijd besteden. De kortste of snelste route naar je afspraak, bellen onderweg maar wel zo veilig mogelijk en je berichten checken of versturen.

Tomtom is misschien wel het bekendste merk voor navigatiesystemen. Met live services voor actuele verkeersinformatie, lifetime maps zodat je nooit meer je navigatiesysteem hoeft te updaten en flitspaal info. Uiteraard vind je naast TomTom ook de navigatiesystemen van Garmin en Mio.

Smartphone

Een goede smartphone is een essentieel instrument voor een ondernemer. Bellen, berichten, apps gebruiken, hiervoor wil je een goed toestel. Ga je voor een Apple iPhone, zoals de 6, 6s of 7 dan kies je voor een gebruiksvriendelijk device. Wil je wat meer instellingen naar je eigen hand zetten dan is wellicht een goed Android bestuurd toestel een alternatief. Bijvoorbeeld van Samsung een Galaxy model, of de Huawei P9. Maar ook een beter value for money model van Wiko of Alcatel vind je bij ons.

Carkit

Als je dan belt wil je dit uiteraard wel doen op een veilige manier. We hebben diverse carkits van bijvoorbeeld Parrot of telefoonhouders voor op je ruit of in je ventilatierooster. Zo kun je met het meeste gemak je smartphone bedienen.

Smartwatch

Een mooi verlengsstuk van je smartphone is de smartwatch. Registreer binnenkomende oproepen en berichten en beantwoord ze indien je wilt. Veel smartwatches zijn uitgerust met apps die je gezondheid monitoren. Zo weet je meteen of je niet te lang achter je bureau hebt gezeten.

Powerbank

Met al je devices onderweg is heel handig. Maar als je accu leeg is kom je met het meest geavanceerde apparaat niet ver. Met een powerbank los je snel dat probleem op. Kies de capaciteit afhankelijk van het stroomverbruik van je apparatuur of het aantal devices dat je bij je draagt.

Mobile router

Snel en gemakkelijk een draadloos netwerk opzetten voor je mobiele kantoor of bij een klant, dat kun je met een mobile router (mifi router). Simkaart met data erin, configureren en je sluit snel al je wifi apparaten erop aan. Presentatie van je wifi harde schijf naar je laptop, geen probleem.

Hoezen, tassen, covers

Je apparaten mee onderweg is makkelijk. Maar je wilt ze wel eenvoudig mee kunnen nemen en beschermen tegen vallen of stoten. We hebben laptoptassen, laptopsleeves, tablet hoezen en covers, mobiele telefoonhoesjes en backcovers en meer voor je. Kies je model en kleur.