Kantooraccessoires

Deze collectie kantooraccessoires biedt je alle producten die je nodig hebt als ZZP'er. Plastificeer je documenten met een lamineerapparaat en maak je eigen adreslabel met een labelprinter. Alle d ...

33 resultatensorteren op
aanbevolen

Kantooraccessoires

Het werk op kantoor moet zo efficiënt en zo goed mogelijk gebeuren. Maar snel en goed gaan zelden samen. Toch krijgen steeds meer bedrijven dit onder de knie. Een bedrijf kan dit nooit halen als zelfs de rekenmachine waarmee gerekend wordt niet goed werkt. De kantooraccessoires zorgen ervoor dat jij zo optimaal mogelijk kan werken. Zorg er dus voor dat je de juiste accessoires hebt. Neem hiervoor eens een kijkje in het kantooraccessoire assortiment, want er zijn tal van accessoires beschikbaar.

Rekenmachines

Zo is er een breed assortiment aan rekenmachines beschikbaar. Moet je zo simpel mogelijk iets uitrekenen dan zijn er eenvoudige rekenmachines en als je moeilijke berekeningen maakt, dan zijn er grafische rekenmachines voor het berekenen van formules en het maken van grafieken tabellen.

Labelprinters

Archiveren is erg belangrijk. Je moet precies weten waar alles staat, om je documenten zonder moeite terug te vinden. Om dit zo duidelijk mogelijk te organiseren, kun je gebruikmaken van labels. Deze maak je met de handige labelprinters. Door deze te verbinden met je smartphone, laptop of tablet kan je snel mooie labels printen.

Laptopstandaard

De juiste zithouding tijdens het werken met een laptop is erg belangrijk. De juiste zithouding zorgt ervoor dat je over een aantal jaren geen last krijgt van je rug en nek. Om de juiste zithouding aan te nemen moet jouw laptop ook op de juiste plek staan. Vaak staat de laptop te laag ten opzichte van je gezicht, zodat je voor een lange tijd naar beneden kijkt. Dit zorgt ervoor dat je last kan krijgen van je nek. Dit los je op met een laptopstandaard waarmee je het beeldscherm van je laptop op de juiste hoogt plaatst.

Naast deze producten zijn er nog tal van andere producten die het dagelijkse werk aangenaam maken. Zo kun jij je met het nodige comfort volop focussen op het resultaat van je werk.