Desktops & monitoren

De kans is groot dat je als ZZP’er heel wat uren per dag achter je computer zit. Een desktop met een monitor op je bureau is dan geen overbodige luxe. Een monitor zorgt ervoor dat je alles op je compu ...

145 resultatensorteren op
aanbevolen

Desktops & monitoren

Desktops

Elke werkplek heeft een goede computer nodig. Tegenwoordig kun je niet meer zonder, vooral als je vele uren achter de pc doorbrengt. Met een desktop en monitor kun je jouw werkplek instellen, zodat je de juiste houding aanneemt als je aan het werk bent en minder snel last je van je nek, schouders en rug krijgt. Desktops worden vaak gezien als lompe computers met een verouderd imago, maar tegenwoordig zijn er zeer stijlvolle exemplaren verkrijgbaar in ons assortiment. Daarnaast zijn desktop computers meestal zeer krachtig en dat is ook zeker niet onbelangrijk als je ongehinderd moet werken. Deze computers gaan erg lang mee en hebben een pakhuis aan ruimte op de harde schijf. Zo zijn er desktops met 500 GB aan schijfruimte maar ook met 1 of 2 TB. Aan opslagruimte dus geen gebrek. Werk je met veel toepassingen tegelijk of gebruik je zware programma’s? Let er dan op dat de computer van jouw keuze een krachtige processor heeft met voldoende werkgeheugen.

Monitoren

Hoe goed je desktop ook is, je hebt er niet zoveel aan zonder een monitor. Ook wat betreft monitoren biedt wehkamp een ruim assortiment met uiteenlopende modellen. Zo heb je super grote 55 inch monitoren waarop je heel goed meerdere schermen tegelijk kunt openen, maar ook elegante 19,5 inch schermen voor als iets minder schermruimte voor jou voldoende is. Vind je het belangrijk om alles haarscherp te kunnen zien? Dan kies je natuurlijk voor een scherm met Ultra HD 4K kwaliteit. Deze beeldschermen hebben een hoge resolutie, zodat de beelden levensecht lijken. De bescherming van je ogen is minstens zo belangrijk als de beeldkwaliteit. Veel modellen hebben technieken die comfortabel voor je ogen zijn, zodat ze minder snel vermoeid raken.

All-in-one

Een all-in-one computer is mooie en ruimtebesparende oplossing voor een vaste computer. Dit zijn grote monitoren met een desktop erin gebouwd. Ideaal dus voor als je alles zo simpel mogelijk wilt houden en beperkte ruimte hebt voor een desktop. Deze All-in-one computers passen perfect bij jouw werkzaamheden. De computers bezitten net als de desktops veel schijfruimte, werken erg snel en gaan lang mee. Bovendien zijn ze slank en mooi vormgegeven, zodat ze mooi staan in ieder kantoor.