Bedrijfsnetwerk

Een bedrijfsnetwerk met de mogelijkheid om bestanden, documenten, printers en e-mail te delen. Gebruik hiervoor een goede router met de nieuwste beveiligingsstandaards, sommige bieden de mogelijkheid ...

122 resultatensorteren op
aanbevolen

Bedrijfsnetwerk

Iedereen wil natuurlijk dat het netwerk bij zijn of haar werkplek zo optimaal mogelijk werkt, want niets is zo vervelend dat een vertraagd netwerk als je veel te doen hebt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verouderde routers of Wi-Fi extenders. Dit zorgt niet alleen voor een slechtwerkend netwerk maar ook voor beveiligingslekken. Dit kan dus erg gevaarlijk en vervelend zijn. Kies daarom voor de beste en meest veilige verbinding op jouw werkplek met een router, extender of powerline adapter met de nieuwste standaarden.

Routers

De routers zijn eenvoudig te installeren. Via een duidelijke handleiding en plug-and-play technologie heb je het apparaat snel aangesloten. Tegenwoordig kan je de router zelfs heel gemakkelijk bedienen via je telefoon. Dit doe je met de handige apps die beschikbaar zijn in de Google Play Store en App Store.

Wi-Fi versterkers

Mocht je router te ver weg staan voor je telefoon, tablet of laptop, dan zijn er ook nog handige Wi-Fi extenders. Deze versterkers zorgt ervoor dat jouw Wi-Fi verbinding alle nodige plekken bereikt. De extender verbind je met je router dankzij 1 druk op de knop.

Powerline adapters

Dan zijn er ook nog powerline adapters. Deze adapters sturen het netwerk via bestaande elektrische leidingen. Je hoeft geen kabels te leggen of onnodig in je wand te gaan boren. Het enige wat je moet doen is de ene adapter verbinden met je router en de andere adapter in het stopcontact plaatsen. Vervolgens verbind je jouw apparaat weer met de adapter in het stopcontact via een Ethernet kabel. Ruimtes zonder internetbereik behoren hiermee officieel tot de geschiedenis.

Wi-Fi USB adapters

Voor het ultieme gebruiksgemak zijn er natuurlijk ook nog Wi-Fi USB adapters. Deze adapters stop je in je de USB-poort van je apparaat, zodat je draadloos verbinding met het datanetwerk maakt. De Wi-Fi USB adapter gebruik je bij apparaten die zelf geen Wi-Fi functionaliteit bevatten.

Met deze netwerk apparaten ben je dus nooit meer geïrriteerd door een slechte internetverbinding.