Consoles & games
Mass Effect Andromeda (PlayStation 4), Sony PlayStation 4
 • Uitverkocht

  Electronic ArtsMass Effect Andromeda (PlayStation 4)

  29.9517.95je bespaart 12.-
  Sony PlayStation 4
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Consoles & games

  Mass Effect Andromeda (PlayStation 4)

  Mass Effect: Andromeda voert spelers naar het sterrenstelsel Andromeda, ver voorbij de Melkweg. Daar leid je onze strijd voor een nieuw thuis in vijandelijk territorium, waar WIJ de aliens zijn.

  Speel als de Pathfinder - een leider van een squad militair getrainde verkenners - met uitgebreide systemen voor spelvoortgang en aanpassingsmogelijkheden. Dit is het verhaal over het volgende hoofdstuk van de mensheid. Jouw keuzes tijdens het spel zullen uiteindelijk bepalen of we overleven in het sterrenstelsel Andromeda. Terwijl je de mysteries van het sterrenstelsel Andromeda oplost en de hoop van de mensheid op je schouders ligt, moet je jezelf afvragen: hoe ver ben ik bereid te gaan?

  Kruip in de huid van de Pathfinder. Zet je eigen koers uit in een gevaarlijk nieuw sterrenstelsel. Ontrafel de mysteries van het sterrenstelsel Andromeda terwijl je rijke, buitenaardse werelden ontdekt tijdens je zoektocht naar een nieuw thuis voor de mensheid.

  Keer terug naar het Mass Effect-universum waar je zo van houdt. Leid de eerste mensen in Andromeda tijdens een wanhopige zoektocht naar ons nieuwe thuis. In dit nieuwe hoofdstuk van Mass Effect ontmoet en rekruteer je gloednieuwe, interessante personages in een epische ruimtesaga boordevol mysteries en galactische conflicten.

  Vecht als nooit tevoren. Nieuwe mogelijkheden, zoals schadegevoelige omgevingen, hogere sprongen voor extra verticaliteit en gloednieuwe wapens en Biotics, maken gevechten spannender dan ooit.

  Speel op jouw manier. Creëer een gevreesde held met ongelooflijke wapens, krachten en technologie. Met een veel flexibeler ontwikkelingsysteem voor vaardigheden en wapens kun je spelen zoals jij dat wilt, zodat je onverslaanbaar wordt voor sterke buitenaardse vijanden.

  Sluit je aan bij de APEX Forces. Bij de multiplayer in Mass Effect: Andromeda kom je in een co-op-vuurteam van 4 spelers met verschillende klassen. Werk samen met drie vrienden om het op te nemen tegen de vijandelijke dreiging en verdedig de belangen van het Andromeda Initiative.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand