Battlefield 1 (PlayStation 4)
 • Uitverkocht

  Electronic ArtsBattlefield 1 (PlayStation 4)

  39.9532.95je bespaart 7.-
  43 reviews

   Sorry! Dit product is uitverkocht

   Artikelomschrijving

   Ervaar het begin van totale oorlog in Battlefield 1. Ontdek een wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne, of doe mee aan epische multiplayergevechten met maximaal 64 spelers. Strijd als infanterie of bestuur ongelooflijke voertuigen te land, ter zee en in de lucht, en stem je speelstijl af op de meest dynamische gevechten in de geschiedenis van Battlefield.

   Ervaar het begin van totale oorlog in Battlefield 1. Baan je een weg door epische gevechten, variërend van krappe belegerde Franse steden tot zwaar verdedigde bergforten in de Italiaanse Alpen, en aanschouw waanzinnige veldslagen in de woestijn van Arabië. Ontdek een nieuwe wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne, of doe mee aan epische multiplayergevechten met maximaal 64 spelers. Stem je tactiek af op de adembenemende omgevingen en totale verwoesting. Strijd als infanterie of bestuur ongelooflijke voertuigen te land, ter zee en in de lucht (variërend van tanks en motoren op de grond tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen), en stem je speelstijl af op de meest dynamische gevechten in de geschiedenis van Battlefield.

   Kenmerken:
   - Epische multiplayergevechten met 64 spelers - Vorm een squad met vrienden en doe mee aan de meest epische multiplayergevechten in de geschiedenis van FPS met maximaal 64 spelers als infanteristen of bestuurders van voertuigen, variërend van tanks en motoren in het veld tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen.
   - Ervaar het begin van totale oorlog – Maak deel uit van de grootste veldslagen in de geschiedenis van de mensheid. Van de zwaar verdedigde Alpen tot de verzengende woestijnen van Arabië, de oorlog raast op epische schaal te land, ter zee en in de lucht terwijl je getuige bent van de geboorte van moderne oorlogvoering.
   - Adembenemende intuïtieve verwoesting - Met intuïtieve verwoesting is geen strijd ooit dezelfde. Vernietig grote en kleine voertuigen, en maak hele gebouwen met de grond gelijk. Van kleine houten huizen tot enorme stenen forten, zelfs de grond waarop je vecht kan uiteen worden gereten.
   - Oorlogsverhalen van de andere kant van de wereld - Ontdek een wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne en bekijk een wereldwijd conflict door de ogen van diverse personages, die worden verenigd door deze eerste moderne oorlog.

   Pre-order bonus
   Reserveer Battlefield 1, ontvang het Battlefield 1 Hellfighter Pack en krijg 7 dagen eerder toegang tot een map die later in 2016 wordt uitgebracht. De Harlem Hellfighters waren een van de sterkste infanterieregimenten in de Grote Oorlog. Dit pakket bevat unieke unlocks die zijn geïnspireerd door hun heldendaden.- Hellfighter Trench Shotgun – Een door de strijd gehavend jachtgeweer gegraveerd met het Hellfighter-insigne en “Men of Bronze” op de receiver en het nummer van de eenheid 369th op de loop, samen met het reliëf “Go Forward or Die France 1918” op de houten kolf.- Hellfighter M1911 – Betrouwbaar en tijdloos reservewapen dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt. Heeft als koosnaam "old slabsides" en is gegraveerd met het Hellfighter-insigne op het staartstuk en "Men of Bronze" op de vuurmond.- Hellfighter Bolo Knife – Angstaanjagend mes, gegraveerd met het nummer van het Hellfighter-regiment 369th, waardoor de vijand meteen heimwee krijgt.- Hellfighter Insignia – Draag dit embleem om aan te geven dat je bij de elite-eenheid Hellfighter hoort en angst inboezemt op het strijdveld.

   Specificaties

   Reviews

   algemene beoordeling
   4.7(43 reviews)

   een heel realistisch spel

   ik ben eigelijk een call of duty modern warfare remastered speler.ik heb BF1 nu net een week maar wat een mooi spel is dat zeg. echt mooi gemaakt en heel realistisch en het spel de multiplay ja ik heb um pas een week tis even wennen het zijn totaal andere wapens waar je mee schiet dan in cod maar dat went wel en de maps zijn ook veel groter.ik begin het nu een beetje door te krijgen hoe je moet spelen en wat je allemaal kan doen en dat maakt het leuker ik ben echt blij met BF1

   Top spel

   Echt een super spel. Helemaal de multi-player. Doet mij weer denken aan de eerste Call of Duty, maar dan beter.

   Een goede, volledige game

   Ik ben erg blij met deze game, hij voldeed aan mijn verwachtingen en zelfs meer! De nieuwe Operations-mode is een geweldige toevoeging. Ook ben ik erg blij met de goede campaign (eindelijk weet bij Battlefield). Deze was origineel opgezet, maar wel een beetje kort. Leuk om de oorlog vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Ook de multiplayer is weer gewoon goed. Een echte aanrader!

   Aanrader!

   Leuk spel met mooie graphics. Het spel neemt je mee terug in tijd en dat vind ik geweldig aan dit spel. Waar andere games als COD juist bijna sciencefiction wordt, vind ik het sterk van de makers om hiervoor te kiezen. Ik was voorheen een COD-fan, maar ik ben helemaal om! Aanrader dus!

   Beleef de Eerste Wereldoorlog

   Battlefield 1 is een goede first-person shooter die je terug brengt naar de Eerste Wereldoorlog. Het heeft een singleplayer campaign en een uitstekende multiplayer. De campaign vind ik persoonlijk niet zo bijzonder. Het is een erg kort met weinig variatie in gameplay. Het verhaal is wel goed verteld en geeft je een idee hoe WO I was vanuit verschillende perspectieven. Van Britse piloten tot Italiaanse troepen. Ik was er wel snel op uitgekeken en nadat ik 'm helemaal heb uitgespeeld, inclusief alle challenges, denk ik niet dat ik het ooit nog op terug ga komen. De multiplayer daarentegen is uitstekend. Grootschalige veldslagen tot wel 64 spelers tegelijk maken het iets speciaals. Samen met je vrienden kun je een squad vormen en verschillende rollen aannemen om je op elke situatie voor te bereiden. Een nieuwe gamemode Conquest geeft een verhaallijn bij elk gevecht waardoor je je werkelijk deel voelt van een leger dat ergens voor aan't vechten is. Er zijn ook kleinere gamemodes zoals Team Deathmatch en Domination voor als je even een kort potje wilt spelen maar nog steeds het Battlefield gevoel wilt hebben. Verder wil ik nog zeggen dat het spel er geweldig uitziet en een stuk realistischer aanvoelt dan de meeste first-person shooters. Zeker een aanrader, al helemaal voor een prijs zoals hier bij Wehkamp. Het enige nadeel bij het bestellen van Wehkamp is je thuis moet zijn om het spel aan te nemen wanneer je het besteld terwijl het gemakkelijk in een bubbelenvelop kan worden gestopt. Hierdoor kan het gewoon door de brievenbus ook als je niet thuis bent en is het zelf beter beschermd dan in de dunne zak waar het nu in zat.

   Geweldig spel.

   Snelle levering en volgens afspraak. Spel was mooi verpakt en compleet. Betalen is ook top, kan op veel diverse maniere . Direct klaar voor gebruik! Het spel zelf is geweldig!

   Gaaf spel!

   Het multiplayer gedeelte van de game is super. Verschillende speltypes en levels. Na enkele keren spelen ken je de maps al aardig uit je hoofd en kan je goed verplaatsen. Tevens een grote diversiteit in de wapens en toebehorende. Hoe meer punten je verdiend, hoe meer en betere wapens je kunt kopen. De storymode is wat minder. Langdradig opgebouwd en vooral de levels met het besturen van voertuigen en vliegtuigen zijn lastig. Hier moet je even de handigheid in vinden. Over het algemeen een top spel om alleen en samen met vrienden te spelen!!

   Prachtige graphics

   Het spel ziet er super goed uit, beter dan ik had verwacht. Van oorsprong ben ik een Call of Duty speler, dus het duurde even voordat ik het spel en de besturing door kreeg. Toen dat eenmaal gelukt was werd het alleen nog maar beter. Heel mooi spel, mooie verhalen en prachtige graphics. Zowel in singe-player als multi-player online. Wat ik zo leuk vind aan dit spel zijn de verhaalmissies in de online multiplayer. Je kunt hierin zelfs gebruik maken van vliegtuigen en tanks. Kortom een spel voor vele uren speelplezier. AANRADER

   Beste Battlefield ooit!

   Ik ben een groot fan van de battlefield series en heb vanaf Bad Company alles helemaal grijs gespeeld. Het is moeilijk om Battlefield 1 te vergelijken met voorgaande Battlefield's, vooral omdat het zich afspeelt in een compleet ander era van oorlogsvoering. De graphics zijn nog nooit zo mooi geweest en de wapens en gadgets zijn fantastisch om mee te spelen. Geluiden zijn realistisch en ik kan beloven dat je veel plezier kan beleven aan dit spel als je van goed uitgedachte en realistische shooters houd.

   Geweldig!

   Heb de beta ook gespeeld dus voldoet aan de verwachtingen!!

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   mijn wehkamp