Electrolux droogballen voor in de droger 2 stuks universeel
 • uitverkocht

  Electrolux droogballen voor in de droger 2 stuks universeel

  14.99je bespaart 1.91
  16.90adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Electrolux droogballen voor in de droger 2 stuks universeel

  Dankzij Electrolux droogballen komt de was zachter uit de machine en wordt de droogtijd verkort met 25%! Jouw droger droogt veel sneller als je de droogballen bij de vochtige was in de trommel doet. Waarom? Omdat deze beide ballen de was met hun knobbels extra in beweging brengen. Bovendien wordt jouw wasgoed zachter en heb je minder last van kreukels.

  Maakt de was zachter
  De droogballen maken gebruik van speciaal ontworpen knobbeltjes om de stramheid te verwijderen die wordt veroorzaakt door water dat droogt in de stoffen, en het wasgoed te verzachten zonder gebruik van giftige chemische stoffen. De twee ballen hebben verschillende elasticiteit (de ene is harder dan de andere) en verschillend gevormde verzachtingsknobbeltjes. De vierkante bobbeltjes drukken de stof in en maken de stof zachter en de ronde bobbeltjes ontspannen de stof en verminderen de hardheid.

  Ondersteunt het droogproces
  Samen zorgen ze ervoor dat het wasgoed wordt opgefrist en gescheiden tijdens het wasdrogen. Ze nemen ook de warmte op en geven deze af aan de kleding tijdens het wasdrogen, wat het droogproces ondersteunt.
  lees meer

  Specificaties

  KleurBlauw, Groen
  MerkElectrolux
  EAN7321422255810
  artikelnummer16553835

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.