overzicht
Einhell GC-ES1231 verticuteermachine
 • Sale
 • -14%

  EinhellGC-ES1231 verticuteermachine

  109.-93.-je bespaart 16.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Einhell GC-ES1231 verticuteermachine

  De GC-ES1231 verticuteermachine van Einhell is geschikt voor het professioneel verticuteren van kleine tot middelgrote oppervlaktes. Denk hierbij aan een gazonoppervlakte tot 300m2.

  Instelbaar
  De machine heeft een in 3 niveau's instelbare werkingsdiepte. Het voordeel hiervan is dat je in verschillende dieptes je gazon kunt verticuteren. Onkruid, mos en takjes worden eenvoudig uit het gazon verwijderd en er blijft een gezond grasveld over.

  Grote wielen
  De grote wielen van de verticuteermachine maken het mogelijk ook op moeilijker te bereiken en zwaarder beschadigde gazons aan de slag te kunnen. Deze wielen kunnen tegen een stootje en beschermen hiermee direct het grote blad.

  Op te ruimen
  De machine heeft een opvouwbaar handvat. Dit maakt hem makkelijk op te vouwen en op te bergen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  Het voordeel van deze verticuteermachine is:
  - De machine is zeer compact, licht en makkelijk mee te nemen.

  De nadelen van deze verticuteermachine zijn:
  - De machine heeft geen opvangzak.
  - De machine heeft geen aparte beluchtingsrol.

  Kenmerken:
  Gewicht: 8.41kg
  Vermogen: 1200W
  Aanvoer vermogen: 230V / 50Hz
  Werkingsbreedte: 31cm
  Werkingsdiepte: 3 instellingen / 9mm
  Aantal messen: 8
  Diameter voorwiel: 17cm
  Diameter achterwiel: 6cm
  Met opvouwbaar handvat
  Schokbestendige plastic behuizing
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand