Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Eindeloos bewustzijn (DVD)
 • Uitverkocht

  Eindeloos bewustzijn (DVD)

  5.994.99je bespaart 1.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Eindeloos bewustzijn (DVD)

  De film gebaseerd op de bestseller!
  Het boek Eindeloos Bewustzijn van cardioloog Pim van Lommelveranderde voor veel mensen het inzicht over het leven op een radicale wijze. Het boek is het resultaat van twintig jaar wetenschappelijk onderzoek naar ervaringen van mensen met een zogenaamde bijna-doodervaring (of BDE).
  In Eindeloos Bewustzijnde filmverkennen wij het transformatiefkarakter van vier BDE’saan de hand van hun getuigenissen. Hoewel iedere persoon zijn eigen unieke ervaring beleefde zijn er opvallende aspecten die zij unaniem met elkaar delen.
  Mensen met een dergelijke ervaring zijn minder bang voor de dood. Verder tonen zij minder interesse voor uiterlijke en materiëlezaken, voelen zich één met de natuur en bij velen van hen ontwikkelde zich een hoge intuïtieve en helende gave.

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSpecial Interest
  Speelduur86
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld1.78:1, 16:9 Anamorphic
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand