Ledverlichting
EGLO Connect paneel Salobrena-C, Wit
 • Uitverkocht

  EGLO Connectpaneel Salobrena-C

  129.9590.96je bespaart 38.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  EGLO Connect paneel Salobrena-C

  Creër de ideale sfeer voor elke kamer met het Eglo Connect paneel Salobrena-C. Je kunt de lamp eenvoudig via je smartphone bedienen. Met de app kun je onder andere de lichtkleur en lichtintensiteit van de lamp aanpassen.

  Sfeer creëren
  Pas de lichtkleur en lichtintensiteit aan en creëer de ideale sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. In elke kamer kun je een andere sfeer instellen.

  Timerfunctie
  Met de timerfunctie gaan je lampen langzaam uit. Ook kun je gebruik maken van de zonsopkomfunctie, zodat je de lamp als wake-up light kunt gebruiken om rustig wakker te worden.

  Bluetooth verbinding
  De LED lampen van Eglo Connect zijn te bedienen via je smartphone of met behulp van de afstandsbediening (wordt niet meegeleverd). De applicatie voor je smartphone is te downloaden voor Android en iOS. Via de applicatie kun je de helderheid en de timers instellen.

  Connect
  De Eglo Connect lampen kun je tot 50 verschillende lampen met elkaar koppelen, zodat je jouw hele huis kunt voorzien van slimme verlichting. De verbinding loopt via Bluetooth, zodat je binnenshuis altijd je verlichting kunt bedienen.

  - Afmeting (lxbxh): 30x30x5 cm
  - Materiaal: aluminium
  - Fitting: Geïntegreerd LED, 16W
  - Inclusief lichtbron
  lees meer

  Specificaties