Ledverlichting
EGLO Connect LED strip (5 meter), Wit
 • Uitverkocht

  EGLO ConnectLED strip (5 meter)

  99.9559.96je bespaart 39.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  EGLO Connect LED strip (5 meter)

  Geef kleur aan je huis met deze LED strip van Eglo Connect. De lengte van de LED strip is 5 meter en je kunt deze met een plakrand aan de achterzijde op een vlakke ondergrond naar keuze bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een hoge bartafel, achter de televisie of onder de keukenkastjes. De strip is voorzien van 16 miljoen kleuren en 50.000 tinten wit. Met de gratis app op je smartphone kun je via Bluetooth de kleuren en lichtintensiteit van de LED strip instellen.

  Sfeer creëren
  Pas de lichtkleur en lichtintensiteit aan en creëer de ideale sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. In elke kamer kun je een andere sfeer instellen.

  Timerfunctie
  Met de timerfunctie gaan je lampen langzaam uit. Ook kun je gebruik maken van de zonsopkomfunctie, zodat je de lamp als wake-up light kunt gebruiken om rustig wakker te worden.

  Bluetooth verbinding
  De LED lampen van Eglo Connect zijn te bedienen via je smartphone of met behulp van de afstandsbediening (wordt niet meegeleverd). De applicatie voor je smartphone is te downloaden voor Android en iOS. Via de applicatie kun je de helderheid en de timers instellen.

  Connect
  De Eglo Connect lampen kun je tot 50 verschillende lampen met elkaar koppelen, zodat je jouw hele huis kunt voorzien van slimme verlichting. De verbinding loopt via Bluetooth, zodat je binnenshuis altijd je verlichting kunt bedienen.    

  - Afmeting: 500x1,2x0,3 cm
  - Materiaal: Kunststof
  lees meer

  Specificaties