lampen
EGLO Connect hanglamp Riodeva-C, Zwart
 • Uitverkocht

  EGLO Connecthanglamp Riodeva-C

  200.-79.99je bespaart 120.01
  Hanglamp
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  EGLO Connect hanglamp Riodeva-C

  Kies voor de Eglo Connect hanglamp Riodeva-C en verlicht je huis met 16 miljoen kleuren en 50.000 verschillende tinten wit! Via je smartphone kun je de kleuren van de lampen aanpassen en kun je instellen dat de lamp automatisch aan of uit gaat.

  Sfeer creëren
  Pas de lichtkleur en lichtintensiteit aan en creëer de ideale sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. In elke kamer kun je een andere sfeer instellen.

  Timerfunctie
  Met de timerfunctie gaan je lampen langzaam uit. Ook kun je gebruik maken van de zonsopkomfunctie, zodat je de lamp als wake-up light kunt gebruiken om rustig wakker te worden.

  Bluetooth verbinding
  De LED lampen van Eglo Connect zijn te bedienen via je smartphone of met behulp van de afstandsbediening (wordt niet meegeleverd). De applicatie voor je smartphone is te downloaden voor Android en iOS. Via de applicatie kun je de helderheid en de timers instellen.

  Connect
  De Eglo Connect lampen kun je tot 50 verschillende lampen met elkaar koppelen, zodat je jouw hele huis kunt voorzien van slimme verlichting. De verbinding loopt via Bluetooth, zodat je binnenshuis altijd je verlichting kunt bedienen.    

  - Afmeting (hxØ): 150x44,5 cm
  - Materiaal: Metaal, kunststof
  - Inclusief lichtbron
  - Fitting: Geïntegreerd LED, 27W
  lees meer

  Specificaties