Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Literatuur
Een vlieg met hersentjes van inkt - Leonie Muller
 • Uitverkocht

  Leonie MullerEen vlieg met hersentjes van inkt

  18.11
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Een vlieg met hersentjes van inkt - Leonie Muller

  Dit boek is een verzameling van rijmende en niet-rijmende dingen die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Ik schrijf graag over dingen, mensen of situaties die ik zie, denk en doe. Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens. Mijn irritante medemens. Want ik vind mijn medemens best vaak irritant, maar nooit voor lang. Ik ben een student in Utrecht, ik woon in een studentenhuis en ik schijn best een rare te zijn, maar dat mag je zelf beoordelen. Een uitgebreide toelichting op mijn persoon is hier denk ik niet op zijn plek, maar ik wil je toch wat vertellen. Sommige dingen die ik heb geschreven, zijn namelijk volledig fictief. Je krijgt toch een bepaald beeld van me als je dit boek leest en ik zou het vervelend vinden als er in dat beeld inaccurate gedachten over mij voorkomen. Ik ben gewoon maar een jonge student met een warrig hoofd en een liefde voor gekleurde sokken, humor, baby’s, bier en andere simpele, ongecompliceerde, frivole zaken.

  Specificaties

  AuteursLeonie Muller
  Eerste auteurLeonie Muller
  GenreLiteraire fictie
  ISBN9789402164800
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's38
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand