Joan Slagers Een onstuitbaar verlangen

  24.95

  Een onstuitbaar verlangen - Joan Slagers

  Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?
  Dit boek laat zijn licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We ontvangen in onze alledaagse situaties voortdurend aanwijzingen van de ziel om naar de grote Eenheid toe te groeien.
  Het mannelijke en vrouwelijke vormen samen deze Eenheid, maar we voelen deze Eenheid in onze relaties vaak niet. We worstelen heel wat af, omdat ons ego de overhand heeft op ons innerlijk verlangen. Daardoor slaan we de plank nogal eens mis. Wanneer we hiernaar kijken door de ogen van de ziel groeien onze inzichten en groeit ook onze liefde voor de ander.

  Joan Slagers is psychosociaal therapeute, evolutiecoach en mindfullnesstrainster. Ze heeft een praktijk voor relatieconsulten en coachingsgesprekken, en geeft al vele jaren lezingen, workshops en cursussen over bewustwording en zingeving, de mechanismen van de ziel, relaties en het mannelijke en vrouwelijke.
  www.praktijkwholeness.nl
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJoan Slagers
  Soort artikelSpiritueel boek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's328
  UitgeverMaklu, Uitgever
  Jaar van uitgifte2019
  ISBN9789085750796
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat