Joyce van Maaren Een gezin met autisme

  20.-

  Een gezin met autisme - Joyce van Maaren

  Vier van je vijf kinderen hebben autisme
  en je partner ook ...

  Het zal je maar overkomen!

  Het overkomt Joyce van Maaren. In de loop der jaren worden vier van haar vijf kinderen én haar man gediagnosticeerd met een autismespectrumstoornis. In Een gezin met autisme vertelt ze openhartig hoe haar leven elke keer weer op z’n kop komt te staan. En hoe het gezin telkens weer op zoek moet naar een nieuw evenwicht.

  Joyce gaat door een moeizaam acceptatieproces, maar beseft al snel dat zij zelf het heft in handen moet nemen. Ze weigert een slachtofferrol aan te nemen en neemt zich voor om ondanks alle zorgen elke dag als een feestje te zien. Haar positieve houding helpt haar verder in de ontdekkingstocht van het leven met haar turbulente gezin. Een gezin waarin autisme de regel is in plaats van de uitzondering.

  In dit inspirerende en liefdevolle boek neemt Joyce de lezer mee op haar reis - een reis die met vallen en opstaan verloopt. Vind steun in haar verhaal en ontdek wat autisme in het dagelijks leven betekent. Maar laat je vooral ook inspireren om van elke dag een feestje te maken. Joyce van Maaren laat je als geen ander zien hoe je dat kunt doen. Ook als je zelf of in je gezin te maken hebt met autisme (of andere psychologische stoornissen).

  Het vlot geschreven relaas van een moeder die hoop en troost geeft aan iedereen die in een wereld verkeert waar weinig ‘gewoon’ is.
  Lotje & co.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJoyce van Maaren
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelPsychologieboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's288
  UitgeverHogrefe Uitgevers BV
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat