Een film met Sophia - Herman Koch

  Herman KochEen film met Sophia

  22.99
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Een film met Sophia - Herman Koch

  Een film met Sophia is de nieuwe roman van Herman Koch. Een spannende roman over de laatste film van een beroemde filmmaker en zijn fascinatie voor de jonge hoofdpersoon.

  ‘Weet jij misschien waar Sophia is? Ze is vannacht niet thuisgekomen en ik heb het nummer van haar vriendje niet. Bel me even.’ Zo luidt het bericht dat filmregisseur Stanley Forbes op oudejaarsavond krijgt van Karl Hermans, een gevierd schrijver.

  Stanley heeft Karls beeldschone zeventienjarige dochter gecast voor zijn nieuwste film, die na zijn Amerika-avontuur zijn grote comeback in Nederland moet worden. Met graagte werpt hij zich op als vaderfiguur voor Sophia. Maar tijdens de opnames van zijn mozaïekfilm, met naast Sophia een hoofdrol voor steracteur Michael Bender, worden Stanleys motieven steeds onduidelijker. Wat wil hij eigenlijk, met deze film, met dit meisje en met zichzelf?

  Hij weet precies waar Sophia is, maar besluit met antwoorden te wachten.

  Een film met Sophia van Herman Koch is een spannende roman over de vaderlijke liefde voor een jonge actrice, de verdorven filmwereld en de zinloosheid van verre reizen.

  'Wie Koch kent, weet gemanipuleerd te gaan worden, met onweerstaanbare vertellers en superieure ironie. En ook nu weer krijgt hij je in de tang.’ – NRC

  ‘Een spannende roman over de liefde voor een jonge actrice, de verdorven filmwereld en de kunst van het thuisblijven.' – VPRO

  'Een geslaagde roman over de complexe menselijke natuur.' – Margriet

  'Herman Koch slaat verrassend toe in bijtende roman.' – Elsevier (vier sterren)

  lees meer

  Specificaties

  AuteursHerman Koch
  Genre boekenLiteratuur
  ISBN9789026353048
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's304
  Jaar van uitgifte2021
  EAN9789026353048
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.