Clementoni educatief speelgoed

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Educatief speelgoed van Clementoni

Clementoni is opgericht met de doelstelling om kinderen op een leuke manier te laten leren. Bij wehkamp vind je een gevarieerd aanbod van leerzaam speelgoed in de leeftijd van 0 tot 12 jaar tegen een aantrekkelijke prijs. Zo leert jouw kindje via de interactieve Clementoni wereldbol interessante feiten en muziek van over de hele wereld kennen, en maken kinderen dankzij het Getallenspel kennis met optellen en wiskundige begrippen.

Spelenderwijs leren

Het speelgoed van het bekende Italiaanse merk heeft hele generaties kinderen vermaakt tijdens het opgroeien. Het speelgoed is bedoeld is om jouw kindje te helpen bij het ontwikkelen van fijn-motorische vaardigheden en moedigt aan de creativiteit de vrije loop te laten. Bij wehkamp vind je educatief speelgoed vanaf 2 jaar van deze leverancier. Zo is het spel Vormen & Kleuren een leuk en eenvoudig spel dat de kleinsten leert om geometrische vormen en vier hoofdkleuren te herkennen. Heeft jouw kindje de leeftijd van 3 jaar bereikt? Dan kun je het Getallenspel of het Alfabetspel met ze spelen. Als jouw zoon of dochter iets ouder is, dan kun je ze spelend laten leren over het menselijk lichaam. Het spel Ik leer Engels is een eenvoudig en leuk educatief spel dat kinderen hun eerste woordjes Engels leert.

Maak je eigen robot

Bij wehkamp shop je ook de 'grote klassiekers', zoals de Clementoni puzzel. In ons assortiment vind je niet alleen puzzels van historische uitzichten en adembenemende panorama’s van de mooiste landschappen, maar ook leuke legpuzzels met Disneypersonages. En wat dacht je van de Clementoni robot? Een unieke wetenschappelijke kit waarmee jouw kind zelf een echte robot maakt. Dat vinden volwassenen zelfs leuk! Dat geldt uiteraard ook voor het wetenschapslab, waarin jouw kind meer dan 150 experimenten uitvoert. Ook leuk om als cadeau te geven. Vandaag besteld, morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.