Edifier S351DB multimediaspeakers

  Edifier S351DB multimediaspeakers

  339.95
  nog 1 op voorraad

  Edifier S351DB multimediaspeakers

  De meeste 2.1 systemen bevatten kleine satelliet luidsprekers en moeten dit zwakkere geluid goed maken met de subwoofer. De S351DB biedt je echter een massieve subwoofer en zeer functionele grotere satellieten. Verbind je audiobron via Bluetooth, AUX, optisch of coaxiaal.

  Zijpaneel bediening
  Je hebt de volledige controle over het geluid met de zijpaneel bediening op de rechter satelliet. De drie knoppen bedienen de treble, bas en het volume, met de laatste knop bedien je tevens de audio ingang. Eénmaal ingeschakeld zal er een LED oplichten die de gekozen audio ingang toont.

  8-inch subwoofer voor een diepe bas
  Zeer bevredigende lage en diepe bassen komen uit de S351DB als de 8-inch subwoofer geactiveerd wordt tijdens het afspelen. Films, muziek, en games komen pas echt tot leven als de subwoofer aan het werk wordt gezet.

  Zijpaneel basreflex poort
  Deze subwoofer heeft een geavanceerde zijpaneel basreflex poort. Deze poort verbetert je luisterervaring voor alle bas typen. Geniet van laag roffelende bassen bij je favoriete films, muziek, games en meer met dit 2.1 systeem.

  Titanium dome tweeters
  De S351DB is uitgerust met twee satelliet luidsprekers voorzien van titanium dome tweeters die een zeer helder geluid produceren bij elk genre muziek, video en film. De titanium dome tweeters zijn 19mm groot.

  Draadloze afstandsbediening
  Wissel snel en eenvoudig van audio ingang met de draadloze afstandsbediening van de S351DB. Kies tussen optisch, coaxiaal, auxiliary en Bluetooth ingangen. Bedien tevens de Bluetooth afspeelfuncties, regel het volume en zet de speakers in de Standby stand met deze draadloze afstandsbediening.

  Digital Signal Processing
  De S351DB heeft een ingebouwde versterker die de luidspreker drivers aanstuurt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van digital signal processing (DSP). Dit zorgt ervoor dat de luidsprekers een helder en gestandaardiseerd niveau bereiken bij het verwerken van digitale signalen.

  Dynamic Range Control
  De S351DB heeft een ingebouwde versterker die zowel de satellieten als de subwoofer aanstuurt. Dit systeem gebruikt een dynamisch bereik controle (DRC) voor het versterken van zachte geluiden maar ook het beperken van te harde geluiden die clipping en ongewenste geluiden kunnen veroorzaken.
  lees meer

  Specificaties

  Afstandsbediening
  AUX ingang
  Bluetooth
  ConnectiviteitBedraad & draadloos
  Subwoofer
  Totaal vermogen (watt)150
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  BluetoothGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.