ECOVACS DEEBOT U2 robotstofzuiger
 • uitverkocht

  ECOVACS DEEBOT U2 robotstofzuiger

  229.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  ECOVACS DEEBOT U2 robotstofzuiger

  Heb je genoeg van het voortdurend schoonmaken? De Ecovacs DEEBOT U2 maakt jouw leven gemakkelijker. De robot is uitgerust met ECOVAC's unieke OZMO™-dweiltechnologie voor een allesomvattende reiniging van jouw huis. De Smart Move-navigatie maakt schoonmaken sneller en efficiënter.

  Stofzuigen en dweilen in één.
  De DEEBOT U2 PRO is uitgerust met een stofzuiger- en dweilcombinatie en kan tegelijkertijd vuil en vlekken effectief schoonmaken. Bevestig of ontkoppel de dweilplaat om te schakelen tussen de zuig- en dweilfuncties. Een elektronisch aangestuurde waterpomp onttrekt voortdurend water aan het reservoir.

  Smart Move-navigatie
  De DEEBOT U2 PRO kan een geavanceerd, heen-en-weer reinigingspatroon volgen voor een grondigere, snellere en systematische reiniging. Aangezien de robot de reinigingsroutes onthoudt, kan je deze halverwege een taak pauzeren. De robot hervat de route, zodra je hem weer opnieuw opstart.

  Automatisch opladen
  Maak je geen zorgen meer over het opladen van jouw robot. Wanneer de batterij bijna leeg is, keert de intelligente robot automatisch terug naar zijn dockingstation.

  Trapveiligheidstechnologie
  Je hoeft je geen zorgen te maken dat de DEEBOT van een trap valt. Dankzij de anti-valsensoren kan hij zich volkomen veilig door uw huis verplaatsen en worden trappen en afstapjes vermeden. Met zijn antibotsingssensoren en zachte kussenbumpers zal uw robot obstakels vermijden en jouw meubels beschermen.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)26
  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,4
  Laadtijd (min)270
  Accuduur (min)90
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.