ECOVACS Deebot N8 Pro robotstofzuiger, Zwart, wit

  ECOVACS Deebot N8 Pro robotstofzuiger

  439.-

  ECOVACS Deebot N8 Pro robotstofzuiger

  De Ecovacs DEEBOT N8 PRO is een robotstofzuiger die gebruik maakt van de OZMO™-technologie om vloeren tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Met de nieuwste TrueMapping-technologie, kan hij een gedetailleerde en nauwkeurige kaart van zijn omgeving maken.

  TrueMapping-technologie
  Als technologisch pionier lanceerde ECOVACS de lasergebaseerde karterings- en navigatietechnologie, die bekend staat als TrueMapping als eerste op het gebied van huishoudrobots. Binnen enkele seconden maakt de DEEBOT N8 PRO gebruik van deze technologie om een kaart van zijn omgeving te maken en zich veilig door je huis te bewegen. Dit betrouwbare navigatie-concept maakt het mogelijk je vloeren efficiënt en grondig te reinigen.

  TrueDetect 3D-technologie
  De realtime 3D-objectdetectietechnologie en het antibotsingssysteem maken gebruik van de gestructureerde lichttechnologie en een 3D-scanalgoritme dat ook wereldwijd in moderne gezichtsherkenning en mobiele betalingstransacties wordt gebruikt. Hierdoor kan de DEEBOT N8 PRO zich vrijelijk door je huis bewegen terwijl het gevaar op botsingen van de stofzuiger tot een minimum wordt beperkt.

  Dweilfunctie
  Met het OZMO™ dweilsysteem kan de DEEBOT N8 PRO tegelijkertijd zuigen en dweilen. Met deze innovatieve technologie kun je vier vochtigheidsniveaus instellen voor verschillende behoeftes en vloertypes, zoals laminaat, houten vloeren of tegels - gemakkelijk via de app. Het waterreservoir is ontworpen voor grote oppervlakken, zodat je het reinigingsproces niet telkens hoeft te onderbreken om het reservoir bij te vullen met water.

  Verwijderd gemakkelijk dierenharen
  Huishoudens met huisdieren die bovendien katten- en hondenharen moeten verwijderen, hebben vooral baat bij de krachtige zuigkracht van de robotstofzuiger met dweilfunctie en de nauwkeurige reiniging in vergelijking met conventionele stofzuigers.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)40
  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,42
  Laadtijd (min)240
  Accuduur (min)120
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.