Verwarming
Econoheat EP3-400 electrisch verwarmingspaneel 400W
 • Uitverkocht

  EconoheatEP3-400 electrisch verwarmingspaneel 400W

  89.9564.95je bespaart 25.-
  17 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Verwarming

  Econoheat EP3-400 electrisch verwarmingspaneel 400W

  Dit elektrische verwarmingspaneel is ideaal voor het opwarmen van een specifieke kamer in huis, een schuurtje of de caravan. De Econo-Heat verwarmingspanelen zijn zo ontworpen dat ze langdurig 'aan' kunnen staan om een continu aangename temperatuur te garanderen. Hetzelfde resultaat als centrale verwarming, echter tegen zeer lage kosten.

  De Econo-Heat elektrische verwarmingspanelen zijn ontworpen als een alternatief voor conventionele verwarmingsradiatoren en andere verwarmingssystemen met een hoog energieverbruik.
  Het Econo-Heat elektrische verwarmingspaneel werkt met een relatief lage oppervlakte temperatuur, ongeveer 75/80°C in een omgevings-temperatuur van 18°C en het paneel heeft een minimaal elektriciteitsverbruik.

  - Gebruikt slechts 400 Watt aan elektriciteit.
  - Kind- en huisvriendelijk.
  - Ultra dun en compact design, wandmontage.
  - Eenvoudige montage, in 3 simpele stappen.
  - Kan beschilderd worden.
  - De meest efficiënte verwarmingsmethode (tot 50% lager verbruik dan normale electrische verwarming)

  Specificaties:
  - 425 watt, 230V - 50 Hz, 1,8 A
  - 2 meter voedingskabel met aangegoten stekker (plug & play)
  - Inclusief montageset en handleiding voor snelle en eenvoudige montage
  - Geschikt voor verwarming van ruimtes met 10-12 M² vloeroppervlakte

  Afmeting en gewicht:
  - (hxbxd): 60 x 60 x 1 cm
  - Gewicht: 6,0 kilogram
  - Lengte elektriciteitskabel: 2 meter
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(17 reviews)
  Meest recent

  slect apparaat

  Slecht apparaat kan zelfs een kamertje van 2.50 bij 4 m niet verwarmen. Niet kopen want je krijgt er spijt van.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Super!

  Installatie is echt super simpel! Je hebt echt alleen maar een boormachine en waterpas nodig. Gaatjes boren met de mal, pluggen er in en hangen maar. Na een dik uur is de plaat echt op tempratuur en begint hij de omgeving eenigsinds te verwarmen. Het is en blijf wel een bijverwarming. Maar super zuinig. Even uitgerekend, en wat blijkt. Kosten op basis van 6 uur per dag is €0,50. En de cv slaat veel minder vaak aan.

  4 mensen vonden dit nuttig

  precies goed voor het doel

  Als verwarming in de hal is het precies goed. Niet te koud of te warm maar juist van temperatuur. Wij zijn zeer content.

  1 persoon vond dit nuttig

  mooi en makkelijk

  Supersimpel te bevestigen en ziet er nog oké uit ook! En, ook belangrijk, verwarmt lekker.

  1 persoon vond dit nuttig

  Super plaat

  Let op geen mogelijkheid voor de pluginn thermostaat in de kachel. Wel perfect icm een pluginn klokthermostaat in het stopcontact. Warmt lekker op en erg veilig in gebruik.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Mooi en handig

  Mooi en handig artikel. Echter toch geretourneerd. De bedoeling was om deze in de stacaravan in een slaapkamer en droge badkamer te hangen. Deze ruimtes zijn echter erg klein. Zonder thermostaat geeft het paneel teveel warmte. In de nieuwere modellen zit een vakje, waarin je achteraf nog een thermostaat kunt doen. Daar gaan we nu voor.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Stuk economisch design in huis

  Dit paneel is mooi ontworpen. Zit bijna vlak tegen de muur en is makkelijk te bevestigen middels de bijgeleverde booropzet en pluggen. Op de foto lijkt het grijs/zilver, in het echt is het een witte plaat. Past perfect in ons huis, een prima vervanging van die lelijke logge radiator. De slaapkamer is 3x3 en ik denk dat deze verwarming dat goed aan kan. Wij zijn er blij mee :)

  Useful, beautiful and efficient!

  I am very happy with this product - it was simple to install, gave instant heat, is noiseless, and can even be painted as I like it! The heat it provides is enough to heat our outdoor room to be a comfortable space in winter.

  Prima voor kleinere ruimtes

  Dit product is prima toepasbaar in kleinere ruimtes vanwege zijn kleine afmetingen en compacte montage aan de muur. Eenvoudige bediening. In combinatie met een thermostatische schakelaar is het helemaal ideaal. Ook mooi is dat het ding gewoon over te sauzen is in je kleur naar keuze.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Klein maar warm

  Gisteren opgehangen. Was snel en eenvoudig te doen. Er zat geen beschrijving bij maar alles was erbij geleverd, incl boor. Hangt mooi vlak en tamelijk onopvallend tegen (witte) muur en straalt lekker veel warmte uit. Slaapkamer van ruim 20m2 zonder probleem lekker warm te krijgen. Goede keuze.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand