Eckart's notes - Eckart Wintzen

  Eckart WintzenEckart's notes

  29.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Eckart's notes - Eckart Wintzen

  Dit boek is geschreven voor iedereen die met management te maken heeft, ondernemers, studenten en docenten bedrijfskunde, en nieuwsgierigen die nou weleens willen weten wat managers de hele dag doen. <br/><br/>'Eckart schrijft met een twinkeling in de ogen en het is als lezer onmogelijk om die twinkeling niet ook te krijgen. Het is nergens zwaarwichtig. Overal relevant.' <br/>- Harry Starren, directeur de Baak<br/><br/>'Ik ben halverwege je boek en vind het geweldig! Ik denk dat ik het morgenochtend net even voor 6.00 uur uit heb, want ik ga het niet meer wegleggen. Superactueel, leerzaam en vaak herkenbaar.'<br/>- Arko van Brakel, oprichter EuroNet <br/><br/>'Als ik terugkijk op aIle fouten die we bij onze groeistuipen gemaakt hebben, dan is het heel jammer dat ik Eckarts managementideeën toen niet kende!!'<br/>- Harry de Winter, oprichter IDTV<br/>
  lees meer

  Specificaties