Echt contact - Bert den Boer

  Bert den BoerEcht contact

  18.99
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Echt contact - Bert den Boer

  Het 'ouderwetse' gesprek tussen twee of meer mensen steekt nog altijd met kop en schouders uit boven alle nieuwe technische hulpmiddelen om contact te maken. Het is het meest op maat gesneden en het meest effectief, zolang het geen eenrichtingsverkeer is. Maar hoe voer je nu precies een goed gesprek, hoe zorg je ervoor dat het klikt met iemand?
  In dit boek biedt Bert den Boer praktische handvatten om op een positieve manier invloed uit te oefenen op de omgang met anderen.Een toegankelijk boek met veel herkenbare en grappige voorbeelden uit het leven thuis, op het werk, langs de lijn, in de slaapkamer, op school, bij het tuinhek, in de kroeg en overal waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Kortom, voor iedereen die zin heeft net even
  wat meer te weten te komen over communicatie en coaching, zonder meteen in een theoretisch managementboek te verzeilen.

  Bert den Boer (1956), socioloog, werkt zelfstandig als senior adviseur, trainer en coach. Met Wim Huijser schreef hij eerder de boeken 'Onbegrensd' en 'Leef je verlangen. Ook verschenen twee verzamelbundels met columns van zijn hand: 'Leven met paradoxen' en 'Over leven'.

  www.bbdb.info
  www.scriptum.nl
  Twitter.com/Bertweter
  Twitter.com/ScriptumNL
  lees meer

  Specificaties