Dyson V8 ORIGIN SV25 steelstofzuiger
 • uitverkocht

  Dyson V8 ORIGIN SV25 steelstofzuiger

  329.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Dyson V8 ORIGIN SV25 steelstofzuiger

  Dyson V8 Origin (2022) snoerloze stofzuigers reinigen niet alleen vloeren. Ze kunnen snel worden omgezet van steelstofzuiger naar kruimelzuiger voor het reinigen van hoge en lage plekken en alles daartussenin. Altijd bij de hand. Gewoon eruit nemen en reinigen, op elk gewenst moment.
   
  Dyson's nieuwste anti-klittechnologie

  De door Dyson ontwikkelde Motorbar vloerzuigmond en accessoires zijn ontwikkeld om te bereiken en grondig te reinigen, overal waar huisdieren komen. Zodat je het huis schoner en hygiënischer houdt. De 43 tanden van polycarbonaat halen verstrikte haren van de borstel waarna ze direct in het stofreservoir worden opgenomen.
   
  Aan te passen voor reiniging hoog boven jouw hoofd
  Licht en met de juiste balans om van vloer tot plafond schoon te maken. Bereikt gemakkelijk hoge en lage plekken en alles daartussenin. Kan worden omgezet in een kruimelzuiger. Reinigt meer dan vloeren – trappen, bureaus en bekleding.

  Hygiënisch te legen
  Met het nieuwe mechanisme voor het legen van het stofreservoir worden stof en grover vuil in één handeling verwijderd. Je hoeft het vuil niet aan te raken.

  Handig oplaadstation
  Het apparaat wordt opgeborgen en opgeladen op het oplaadstation, waar ook accessoires kunnen worden opgeborgen. Als het apparaat wordt opgeladen en opgeborgen op het oplaadstation, is het altijd klaar voor gebruik.

  Filtratie in de hele machine
  Een efficiënt na-motorfilter vangt allergenen en bacteriën op van slechts 0,3 micrometer grootte. Daarbij is het hele systeem afgedicht zodat de lucht die het apparaat verlaat, schoner is dan de lucht die je inademt.

  Ook in de box
  -
  Direct aangedreven vloerzuigmond
  - Combinatie-accessoire
  - Kierenzuiger
  - Dockingstation
  - Oplader
  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeV8 ORIGIN SV25
  Snoerloos
  Vermogen (volt)0
  Bedrijfstijd (min)40
  Accuduur (uur)0,66
  Type accu lithium-ion batterijen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (259)

  algemene beoordeling
  (259 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.