Dyson V8 Animal+ steelstofzuiger, Nickel,Titanium
 • uitverkocht

  DysonV8 Animal+ steelstofzuiger

  299.-349.-je bespaart 50.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dyson V8 Animal+ steelstofzuiger

  Dyson V8 snoerloze stofzuigers reinigen niet alleen vloeren. Ze kunnen snel worden omgezet van steelstofzuiger naar kruimelzuiger voor het reinigen van hoge en lage plekken en alles daartussenin. Altijd bij de hand. Gewoon eruit nemen en reinigen, op elk gewenst moment.

  Gemotoriseerde vloerzuigmond
  Een krachtige motor in de borstel duwt stugge nylon borstelharen diep in het tapijt om hardnekkig vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren.


  Gemotoriseerde miniborstel
  Stugge nylonborstels verwijderen haar van huisdieren en hardnekkig vuil van meubels, autostoelen en uit nauwe ruimtes.


  Flexibele kierenzuiger
  Uitschuifbaar en flexibel om lastige plekken te bereiken. Ideaal om mee tussen stoelen en portiervakken schoon te maken. Inclusief gewone kierenzuiger voor het reinigen van kieren en smalle ruimten en combinatie-accessoire om verschillende oppervlakken gemakkelijk te kunnen schoonmaken.


  Aan te passen voor reiniging hoog boven jouw hoofd
  Licht en met de juiste balans om van vloer tot plafond schoon te maken. Bereikt gemakkelijk hoge en lage plekken en alles daartussenin. Kan worden omgezet in een kruimelzuiger. Reinigt meer dan vloeren – trappen, bureaus en bekleding.


  Hygiënisch te legen
  Met het nieuwe mechanisme voor het legen van het stofreservoir worden stof en grover vuil in één handeling verwijderd. Je hoeft het vuil niet aan te raken.


  Handig oplaadstation
  Het apparaat wordt opgeborgen en opgeladen op het oplaadstation, waar ook accessoires kunnen worden opgeborgen. Als het apparaat wordt opgeladen en opgeborgen op het oplaadstation, is het altijd klaar voor gebruik.

  Max modus
  Schuifschakelaar om het vermogen te selecteren. Levert tot 7 minuten extra hoge zuigkracht voor lastige taken.

  Tot 40 minuten hoge zuigkracht
  De Dyson V8 snoerloze stofzuiger wordt aangedreven door een nieuwe nikkel-kobalt-aluminium-accu die tot wel 40 minuten constante zuigkracht levert. (tot 25 minuten bij gebruik van gemotoriseerde vloerzuigmond.)

  Filtratie in de hele machine
  Een efficiënt na-motorfilter vangt allergenen en bacteriën op van slechts 0,3 micrometer grootte. Daarbij is het hele systeem afgedicht zodat de lucht die het apparaat verlaat, schoner is dan de lucht die je inademt.

  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeV8 Animal+
  Snoerloos
  Vermogen (volt)21,6
  Bedrijfstijd (min)40
  Accuduur (uur)0,67
  Type accuIngebouwd
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (100)

  algemene beoordeling
  (100 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.