overzicht
Dyson V8 Absolute 2 in 1 steelstofzuiger, Grijs, Oranje
 • Uitverkocht

  DysonV8 Absolute 2 in 1 steelstofzuiger

  399.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Steelstofzuigers

  Dyson V8 Absolute 2 in 1 steelstofzuiger

  2-in-1 V8 snoerloze steelstofzuiger Absolute van Dyson. Met 2 Tier RadialTM cyclonen en de Dyson digitale motor V8. Deze V8 motor geeft 40 minuten constante zuigkracht in de reguliere modus en 7 minuten in de MAX modus (zonder de gemotoriseerde motor. Met deze gemotoriseerde motor heb je de beschikking over 25 minuten constante zuigkracht. Laadt volledig op in 5 uur. De Dyson V8 absolute genereert hogere zuigkracht dan alle andere snoerloze steelstofzuigers. Door de cycloontechnologie en een accu die zijn kracht gelijkmatig afgeeft, is er van begin tot eind geen verlies aan zuigkracht. Met de  Absolute worden de volgende borstels meegeleverd: een gemotoriseerde vloerzuigmond, een vloerzuigmond met zachte roller, een gemotoriseerde miniborstel, een zachte afstofborstel, een combinatie accessoire, en een kierenzuiger. Dus je grijpt nooit mis, er is altijd een passende borstel voorhanden.

  De machine is multifunctioneel: dankzij de lange(verwijderbare) aluminium buis kun je hoge, moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. En omdat de buis kan worden verwijderd, is V8 ook als kruimelzuiger te gebruiken. De gemotoriseerde mini vloerzuigmond is rechtstreeks op de machine aan de sluiten voor het schoonmaken van de trap, meubels of de auto. 

  Het Hepa filter vangt deeltjes tot 0,5 micrometer op- inclusief pollen, schimmels en bacteriën. En het stofreservoir is hygiënisch te reinigen door een druk op de knop. Je hoeft het stof niet aan te raken bij het legen van het reservoir. Verder wordt de Absolute geleverd met een oplaadstation. Die kan bevestigt worden aan de muur en je klikt eenvoudig de machine in de lader wanneer je die niet gebruikt. Het toestel is dan netjes opgeborgen en laadt ondertussen op. 

  Voerzuigmond met zachte borstel
  De Dyson V8 Absolute stofzuiger is uitgerust met een vloerzuigmond met zachte roller. Over de hele breedte bedekt: met zachte nylon haren en antistatische koolstofvezelharen voor gelijktijdig verwijderen van grote en kleine stukken vuil. De roller is bedekt met zachte nylon haren. Deze haren pakken grotere stukken vuil op, die onder de vloerzuigmond terechtkomen en worden opgezogen zonder dat de vacuümzuiging op de vloer vermindert. Tegelijkertijd wordt fijn stof verwijderd door rijen zachte, antistatische koolstofvezelharen.

  Gemotoriseerde vloerzuigmond
  Een krachtige motor in de borstel duwt stugge nylon borstelharen diep in het tapijt om hardnekkig vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren.

  Gemotoriseerde mini-borstel
  Verwijdert haren van huisdieren en hardnekkig vuil van meubels, matrassen en trappen.

  Zachte afstofborstel
  Zachte borstelharen verwijderen stof en allergenen voorzichtig van platte oppervlakken en meubels.

  Combinatie-accessoire
  Mondstuk kan worden omgevormd tot borstel voor het afstoffen van harde oppervlakken.

  Kierenzuiger
  Ideaal om tussen en achter meubels schoon te maken.
   
  Aan/uit knop bevordert de gebruiksduur 
  Laat de knop los en de machine gaat direct uit. De accu wordt alleen gebruikt voor stofzuigen. Zo kan er 40 minuten worden schoongemaakt en 7 minuten in de MAX modus. Laadt volledig op in 5 uur.

  Specificaties 
  -  Hepa filtersysteem 
  - Indicatie vol 
  - Geluidsniveau: 82 dB 
  - Lengte zuigbuis: 72,2 cm 
  - Zuigbuis materiaal: aluminium 
  - Zuigbuis systeem: verwijderbaar
  - Zuigkrachtregeling; automatisch 
  - Zuigkracht normale modus 22 Air watt
  - Zuigkracht MAX modus 115 Air watt
  - Motorvermogen 425 watt
  - Opladen – wandmontage mogelijk 
  - Kleur: Nikkel/geel

  Meegeleverde Borstels:
  - Vloerzuigmond met zachte borstel
  - Gemotoriseerde vloerzuigmond
  - Gemotoriseerde miniborstel
  - Zachte afstofborstel
  - Combinatie-accessoire
  - Kierenzuiger

  Afmeting 
  - Hxlxb: 124,3x25x21 cm 
  lees meer

  Specificaties

  Garantie