Dyson V11 Parquet Extra steelstofzuiger, Nikkel, Zilver
 • uitverkocht

  DysonV11 Parquet Extra steelstofzuiger

  549.-599.-je bespaart 50.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Dyson V11 Parquet Extra steelstofzuiger

  De hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Tot 60 minuten grondige reiniging met constante zuigkracht. De v11 Parquet Extra is ontwikkeld voor het grondig reinigen van huishoudens met harde vloeren. Dankzij het LCD scherm altijd real-time batterij status en machine prestaties binnen handbereik. Laat je daarnaast eenvoudig schakelen tussen Eco, Med en Boost modus. Daarnaast is de accu van deze v11 uitwisselbaar en kan deze vervangen worden voor een aanvullende accu om de gebruiksduur van jouw machine te verlengen.


  Dyson’s meest krachtige accu
  De hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Levert tot 60 minuten grondige, constante vloerreiniging dankzij Dyson's meest krachtige accu. De accu van deze V11 is uitwisselbaar en kan vervangen worden voor een aanvullende accu om de gebruiksduur te verlengen.


  Ontwikkeld voor grondig reinigen
  De v11 Parquet Extra is ontwikkeld voor het grondig reinigen van huishoudens met harde vloeren en op lastige plekken. Dankzij het LCD scherm altijd real-time accu status en machine prestaties. Laat je daarnaast eenvoudig schakelen tussen Eco, Auto en Boost modus.


  Geavanceerde filtratie
  De machine vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0.3 micrometer dankzij de geavanceerde filtratie van de machine. Met hygiënisch te legen stofreservoir. Inclusief 5 extra accessoires. Kan eenvoudig worden veranderd in een kruimelzuiger.


  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer