Dyson V11 Absolute Extra Pro steelstofzuiger, Blue,Nickel

  DysonV11 Absolute Extra Pro steelstofzuiger

  799.-

  Dyson V11 Absolute Extra Pro steelstofzuiger

  De hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Levert tot 60 minuten grondige, constante vloerreiniging dankzij Dyson's meest krachtige accu. De machine vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0.3 micrometer dankzij de geavanceerde filtratie van de machine. De accu van deze V11 is uitwisselbaar en kan vervangen worden voor een aanvullende accu om de gebruiksduur te verlengen.


  Geschikt voor elke vloer
  De V11 Absolute Pro is ontwikkeld voor het grondig reinigen van huishoudens. Geschikt voor alle vloertypen dankzij de Torque vloerzuigmond die zich op intelligente wijze automatisch aanpast om verschillen vloertypen te reinigen.


  Extra accessoires
  Met de bijgeleverde hulpstukken kun je de V11 Absolute Pro ook gemakkelijk als krachtige kruimelzuiger gebruiken. je haalt hiermee gemakkelijk de haren van bekleding of het stof uit kleine hoekjes.


  Hoge plekken
  Omdat Dyson de motor bij het handvat heeft zitten, is de V11 niet alleen gemakkelijk tot kruimelzuiger om te bouwen, het is ook nog eens handig omdat je makkelijker stof en spinnenraggen bij het plafond weg kan zuigen. Andere merken met de motor bij de zuigmond zijn vele malen zwaarder om omhoog te tillen.


  Drie standen
  Dankzij het LCD scherm zie je altijd real-time de accu status en de machine prestaties. Bovendien kun je makkelijk schakelen tussen Eco, Auto en Boost modus. Zo heb je altijd het beste resultaat met de beste accuduur.


  Eenvoudig te legen
  De Dyson V11 Absolute Pro is eenvoudig te legen. Met één klik open je het stofreservoir en schuif je al het vuil en stof zo in de prullenbak. De rubberen rand veegt meteen het binnenfilter schoon, zodat de zuigkracht optimaal blijft.


  - Inclusief 6 extra accessoires en een extra accu voor een extra lange gebruiksduur. Bovendien zit er er een Floordock bij voor het eenvoudig opbergen van jouw Dyson V11 Absolute Pro.


  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeV11 Absolute Extra Pro
  Snoerloos
  Vermogen (volt)25,2
  Bedrijfstijd (min)60
  Accuduur (uur)2
  Indicatie 'batterij wordt opgeladen'
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (101)

  algemene beoordeling
  (101 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.