Dyson V10 Motorhead snoerloze steelstofzuiger, Rood

  DysonV10 Motorhead snoerloze steelstofzuiger

  449.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Dyson V10 Motorhead snoerloze steelstofzuiger

  Deze Dyson V10 Motorhead snoerloze steelstofzuiger is vooral geschikt voor de reiniging van tapijt en vloerkleden. De V10 Motorhead is voorzien van de kleinste, lichtste, maar sterkste stofzuigermotor die Dyson ooit heeft geproduceerd. De motor, het stofreservoir en de cyclonen zijn uitgelijnd, zodat de lucht in een rechte lijn de cyclonen in wordt gezogen – waardoor 20% meer zuigkracht wordt gegenereerd dan bij de Dyson V8 steelstofzuiger. Bovendien is de stofzuiger zo ontworpen dat hij trillingen absorbeert en geluid dempt, voor een lager geluidsniveau. Je hebt de keuze uit drie vermogensstanden voor de juiste zuigkracht. Je kunt het stofreservoir door het 'point and shoot' mechanisme in één handeling hygiënisch uitwerpen zodat je het vuil niet aan hoeft te raken. Daarnaast kan de Motorhead met slechts één klik worden veranderd van een steelstofzuiger in een kruimelzuiger en andersom.  

  Gemotoriseerde vloerzuigmond
  De V10 Motorhead  wordt geleverd met een gemotoriseerde vloerzuigmond. De krachtige motor in de borstel duwt stugge nylon borstelharen diep in het tapijt om hardnekkig vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren.

  Aan/uit knop bevordert de gebruiksduur
  Laat de knop los en de machine gaat direct uit. De accu wordt alleen gebruikt voor stofzuigen. Zo kan er tot 60 minuten worden schoongemaakt, afhankelijk van de gekozen stand. (60 minuten in de minimale stand en 5 minuten in de maximale stand). Laadt volledig op in 3,5 uur.

  Filtratie in het hele systeem
  Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer op – en blaast schonere lucht uit.14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopische deeltjes – zoals pollen en bacteriën – het reservoir in te slingeren.

  Inclusief oplaadstation, combinatie-accessoire en kierenzuiger

  Uiteraard wordt deze machine geleverd met een oplaadstation. Die kan bevestigt worden aan de muur en je klikt eenvoudig de machine in de lader wanneer je het niet gebruikt. Het toestel is dan netjes opgeborgen en laadt ondertussen op. De V10 Motorhead wordt geleverd met een combinatie-accessoire en kierenzuiger. Combinatie-accessoire: twee accessoires in één, om verschillende oppervlakken gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Kierenzuiger: Voor het reinigen van kieren en smalle ruimten.

  Overige specificaties 
  - Inhoud stofreservoir: 0.54 liter
  - Filtersysteem permanent wasbaar ( maandelijks)
  - Indicatie vol 
  - Geluidsniveau: 87 dB 
  - Lengte zuigbuis: 70.5 cm 
  - Laadtijd: 3.5 uur
  - Volledig afgedicht filtratiesysteem
  - Motorvermogen 525 Watt
  - Garantietermijn: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeV10 Motorhead
  Snoerloos
  Incl. kruimelzuiger (2-in-1)
  Totaal vermogen (watt)525
  Vermogen (volt)25,2
  Bedrijfstijd (min)30
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (38)

  algemene beoordeling
  (38 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.