• uitverkocht

  Dyson V10 Motorhead (2021) steelstofzuiger

  449.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Dyson V10 Motorhead (2021) steelstofzuiger

  De Dyson Cyclone V10 Motorhead steelstofzuiger geeft tot 60 minuten constante hoge zuigkracht en een complete reiniging van tapijt en vloerkleden. De stofzuiger heeft een stofcapaciteit van 0.76 liter en kan met slechts één klik worden veranderd in een kruimelzuiger.


  Digitale V10 motor

  De Dyson Cyclone V10 Motorhead steelstofzuiger levert uitstekende prestaties, dankzij de digitale motor V10 waardoor hij wordt aangedreven. Deze motor is de kleinste, lichtste, maar sterkste stofzuigermotor die Dyson ooit heeft geproduceerd. 14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopische deeltjes – zoals pollen en bacteriën – het reservoir in te slingeren. De motor, het stofreservoir en de cyclonen zijn uitgelijnd, zodat de lucht in een rechte lijn de cyclonen in wordt gezogen. Hierdoor wordt 20% meer zuigkracht gegenereerd. De stofzuiger beschikt over drie vermogensstanden voor de juiste zuigkracht, voor elke taak en op alle vloertypen.


  Gemotoriseerde vloerzuigmond
  De Cyclone V10 Motorhead heeft een direct aangedreven vloerzuigmond. Een krachtige motor in de borstel duwt stugge nylon borstelharen diep in het tapijt om hardnekkig vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren. Het reservoir van de stofzuiger kan eenvoudig en in één handeling worden geleegd dankzij het 'point and shoot' mechanisme, waardoor je het vuil niet aan hoeft te raken.


  Multifunctionele stofzuiger
  Met slechts één klik kan de Dyson Cyclone V10 Absolute worden veranderd van een steelstofzuiger in een kruimelzuiger, en andersom. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met verschillende losse borstels – een combinatie-accessoire en een kierenzuiger – voor het reinigen van allerlei ruimtes en oppervlakten. Je bergt de Dyson Cyclone V10 stofzuiger met de bijbehorende accessoires eenvoudig op in het oplaadstation aan de muur en haalt hem er na het opladen weer net zo gemakkelijk uit voor de volgende klus.
  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeV10 Motorhead (2021)
  Snoerloos
  Vermogen (volt)24,2
  Bedrijfstijd (min)60
  Accuduur (uur)1
  Type accuLithium-Ion (Li-Ion)
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (193)

  algemene beoordeling
  (193 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.