Dyson Purifier Hot and Cool luchtbevochtiger, Wit, Zilver

  DysonPurifier Hot and Cool luchtbevochtiger

  649.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dyson Purifier Hot and Cool luchtbevochtiger

  De nieuwste Dyson Purifier Hot+Cool heeft een detectiesysteem dat bestaat uit 3 sensoren - 1) deeltjes, 2) vochtigheid en temperatuur, 3) gassen die continu de lucht en de daarin zwevende verontreinigende stoffen analyseren. Een uniek algoritme voert elke seconde een controleproef van de gegevens uit, diagnosticeert vervuilende stoffen op moleculair niveau en geeft vervolgens realtime-resultaten weer op het lcd-scherm en op de Dyson Link app.


  Vangt en vernietigt
  Het toestel heeft een geavanceerd filtratiesysteem dat bestaat uit een volledig luchtdicht 360 graden Celsius HEPA H13-filter dat 99,95% van het ultrafijnstof vangt, zoals stof, allergenen en virussen. Gecombineerd met een laag actieve kool verwijdert het ook geuren, gassen en mogelijk schadelijke VOS5. Om te voorkomen dat verontreinigende stoffen terug in de lucht terechtkomen, is in onze nieuwste luchtreinigers niet alleen het filter afgedicht volgens de HEPA-norm, maar de hele luchtreinigingsventilator. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen.


  Verspreidt de lucht
  De Dyson Purifier Hot+Cool genereert een unieke luchtverspreidingslus die de luchtstroom tot tienmaal vermenigvuldigt. De circulatiekracht zuigt zelfs vervuilende stoffen van op een afstand tot in het toestel, en reinigt de lucht in de hele kamer met een luchtstroom tot 290 l/s. Dankzij de instelbare heen-en-weer-beweging kun je bepalen waarheen de lucht wordt verspreid, door het toestel tot 350 graden te laten draaien. Bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen, terwijl het toestel in koudere maanden de hele kamer gelijkmatig verwarmt. De Verspreide modus leidt de luchtstroom om via de achterkant van het toestel, terwijl in de Nachtmodus het toestel de lucht monitort en reinigt met de stilste instellingen en met een gedimd scherm.

  lees meer

  Specificaties

  Aantal snelheden10
  FilterPermanent
  Geluidsniveau (dB)62
  Max. capaciteit (m3)130
  Inhoud tank (l)0
  Totaal vermogen (watt)40
  Hoogte (cm)76,4
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (13)

  algemene beoordeling
  (13 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.