• uitverkocht

  Dyson Purifier Cool Formaldehyde luchtreiniger

  649.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dyson Purifier Cool Formaldehyde luchtreiniger

  De Dyson Purifier Cool Formaldehyde zorgt voor een schoner en hygiënischer huis, door 99,95% van de verontreinigende stoffen zoals stof, allergenen en virussen, op te vangen en zelfs formaldehyde te vernietigen.

  Monitort en rapporteert
  De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft een nieuw synergetisch detectiesysteem dat uit vier sensoren bestaat: deeltjes, vochtigheid en temperatuur, gassen, en de nieuwe formaldehyde sensor. Ze detecteren automatisch formaldehyde, deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven.


  Vangt en vernietigt
  De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft een volledig afgesloten luchtstroom- en filtratiesysteem om lekken van vuile lucht te voorkomen. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen. De filtratie met HEPA H13 gecombineerd met een laag actieve kool verwijdert gassen en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron, terwijl het katalytische filter continu formaldehyde vernietigt zonder dat het vervangen hoeft te worden.


  Verspreidt de lucht
  Dankzij de Dyson Air Multiplier-technologie en een instelbare oscillatie tot 350° genereert het toestel de circulatiekracht om de hele kamer te zuiveren. Met de verschillende functies regel je de luchtstroom: bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen, terwijl de verspreide modus de luchtstroom via de achterkant van het toestel omleidt. De Dyson luchtreinigingsventilator is akoestisch ontworpen om 20% stiller te zijn dan het vorige model en 50% stiller in Nachtmodus, wanneer het toestel de lucht monitort en reinigt met de stilste instellingen en een gedimd scherm.


  Dyson Link App
  Met de Dyson Link app kun je jouw Dyson Purifier bedienen en monitoren – waar je ook bent. Naast het lcd-scherm op het toestel toont de app de luchtkwaliteitsrapporten in realtime, zodat je het vervuilingspeil binnenshuis op de voet kunt volgen. Via de app is het ook mogelijk de oscillatie beweging van de luchtstroom en de verschillende bijbehorende functies te regelen. En tot slot ben je er altijd zeker van dat het toestel optimaal werkt dankzij de meldingen over de staat van het filter en wanneer het tijd is om het te vervangen.
  lees meer

  Specificaties

  Geluidsniveau (dB)61,5
  Type filterHEPA
  Hoogte (cm)105
  Breedte (cm)20,4
  Diepte (cm)12
  KleurGold,White
  MerkDyson
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (121)

  algemene beoordeling
  (121 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.