Dyson Pure Humidify+Cool luchtreinigingsventilator (wit/zilver), Zilver, wit
 • uitverkocht

  DysonPure Humidify+Cool luchtreinigingsventilator (wit/zilver)

  699.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dyson Pure Humidify+Cool luchtreinigingsventilator (wit/zilver)

  De Dyson Pure Humidify+Cool is een luchtreinigingsventilator en luchtbevochtiger in de kleur wit/zilver. Hij is een luchtreiniger, ventilator en luchtbevochtiger in één. Huisstof, allergenen en pollen kunnen zich binnenshuis ophopen en met moderne verwarming en airconditioning; worden we ook steeds meer blootgesteld aan droge lucht. Als de lucht te droog of te vochtig is, kunnen bacteriën en virussen eenvoudiger gedijen. De luchtreinigingsventilator en luchtbevochtiger van Dyson lost al deze problemen op. Het afgedichte filtersysteem van Dyson vangt 99,95% van de ultrafijne deeltjes op uit de lucht, terwijl het automatisch het juiste vochtgehalte wordt behouden, voor een schonere en comfortabelere omgeving. De hygiënische verdamper absorbeert warmte-energie en zet deze om in een koele, verfrissende luchtstroom. De Air Multiplier technologie mengt en circuleert de lucht door de kamer, zodat je geen droge, muffe lucht inademt. De Pure Humidify+Cool houd je ook comfortabel op warme, droge dagen.


  Nieuwe technologie
  De nieuwe verdampingsbevochtigingstechnologie lost hygiëne problemen op, die sommige andere conventionele luchtbevochtigers hebben. De technologie voorkomt namelijk bacteriegroei en vereist minder onderhoud. In combinatie met Ultraviolet Cleanse-technologie doodt de machine 99,9% van de bacteriën in het waterreservoir en bevochtigt de lucht hygiënisch. HEPA gefilterde lucht wordt hygiënisch bevochtigd met behulp van een antibacteriële verdamper. Biostatische zilveren strengen zijn geweven in het 3D-luchtgaas van de verdamper om bacteriegroei te voorkomen. Een efficiënt waterbeheersysteem en een watertank van 5 liter zorgen voor continue bevochtiging - tot 36 uur, zonder regelmatig bijvullen.


  Hygiënische prestaties
  De Dyson Deep Clean Cycle elimineert bacteriën en kalkaanslag in het watersysteem van jouw machine. Met één druk op de knop kun je de Deep Cleen Cycle activeren en word je door het eenvoudige stapsgewijze proces geleid. De frequentie waarmee de Dyson Deep Clean Cycle wordt uitgevoerd, is afhankelijk van de waterhardheid van waar je woont. De machine geeft zelf aan wanneer de Deep Clean Cycle moet worden uitgevoerd. In gebieden met hard water zal dat ongeveer een keer per maand zijn. Je kunt de waterhardheid selecteren met de Dyson Link-app.


  Nieuwe luchtstroommodi – voor optimaal comfort
  Met Jet Axis besturing is het mogelijk de luchtstroom het hele jaar door te regelen. Twee oscillatoren leiden de luchtstroom door de openingen in een range van 90 °. Ze projecteren afzonderlijk of samen, zodat je verschillende luchtstroommodi kunt kiezen. Dyson Pure Humidify + Cool heeft drie luchtstroommodi. De Ventilatormodus levert een stroom koellucht vanaf de voorkant van de machine. De Diffuse modus leidt de luchtstroom door de achterkant van de machine om deze te zuiveren en te bevochtigen, zonder je verkoeling te geven. Bovendien biedt Jet Axis-besturing een nieuwe luchtstroommodus, bekend als Breeze-modus. De unieke algoritmen van de machine variëren de luchtstroom om een verkoelende, verfrissende bries na te bootsen.


  Dyson Link App
  Met de Dyson Link-app kun je de luchtreinigingsventilator en luchtbevochtiger monitoren en controleren. In de app kun je leren over de omstandigheden in jouw huis en deze aanpassen, waar je ook bent. De app geeft realtime luchtkwaliteitsrapporten weer. Bovendien zorg je dat jouw machine altijd optimaal werkt, door middel van meldingen over het reinigen en over het vervangen van filters.


  Geniet van optimaal gezonde lucht met de Dyson luchtreinigingsventilator Pure Humidify+Cool.

  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer