Dyson Pure Cool Tower luchtreiniger, Zilver, wit

  DysonPure Cool Tower luchtreiniger

  599.-

  Dyson Pure Cool Tower luchtreiniger

  De Dyson Pure Cool Toren is een 2 in 1: Luchtreiniger en ventilator. Hij detecteert en toont de luchtkwaliteit real-time in de Dyson Link app, geeft verkoeling wanneer jij dat nodig hebt en verwijdert gassen, verontreinigende stoffen en allergenen. Je kunt de Dyson Pure Cool Tower zowel met de app bedienen, als met de afstandsbediening die je makkelijk bovenop de luchtreiniger zelf bewaart.


  Verspreidt een krachtige luchtstroom
  Air Multiplier technologie levert een gelijkmatige, en toch krachtige luchtstroom van ruim 361 liter per seconde – die gezuiverde lucht door de hele kamer laat circuleren.  De Pure Cool Toren beschikt over diverse programma's die voor jou handig zullen uitkomen als jij de ruimte wilt reinigen maar dan zonder tocht (tochtvrije verspreide modus) of wanneer er ook behoefte is aan luchtcontrole, verkoeling en reiniging (nachtmodus).


  Koelte door de hele ruimte
  De Pure Cool Toren biedt verkoeling wanneer jij op de bank zit, maar ook wanneer jij je in woonkamer verplaatst naar bijvoorbeeld je bureau, de leesstoel of misschien wel de keuken. De toren heeft namelijk een instelbare draaihoek van tussen de 45° en 350°, om gereinigde lucht door de hele kamer te verspreiden.


   Eenvoudige reiniging
  De Dyson Pure Cool Tower geheel Bladeless, waardoor het heel eenvoudig is om hem schoon te maken. Je kunt snel en gemakkelijk een doekje over de Dyson halen.


  Verwijdert verontreinigende stoffen met een afgedicht 360° HEPA-filter en actief koolstoffilter
  Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron op uit de lucht.

  Herinnerd worden aan de vervanging van de filters
  Snel en eenvoudig te vervangen filters is wat Dyson jou aanbiedt. Zo zal jij een melding in de app ontvangen wanneer de filters toe zijn aan vervanging.

  lees meer

  Specificaties

  Capaciteit (m3/uur)N.v.t.
  Geluidsniveau (dB)64
  Type filterHepa
  Hoogte (cm)105,4
  Breedte (cm)20,6
  Diepte (cm)11,7
  KleurZilver, wit
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (45)

  algemene beoordeling
  (45 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.