Luchtbehandeling
Dyson DP04 luchtreinigende ventilator, Zilver, wit
 • Uitverkocht

  DysonDP04 luchtreinigende ventilator

  542.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dyson DP04 luchtreinigende ventilator

  Deze Dyson DP04 Pure Cool is de enige lucht reinigende deskventilator die jouw hele kamer goed zuivert. Hij verwijdert gassen, verontreinigende stoffen en allergenen en verkoelt je in de zomer. De Dyson Pure Cool detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen en maakt daar real-time melding van.  Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde LCD-scherm kun je door middel van live rapporten zien welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in jouw kamer zijn .De Air Multiplier technologie zorgt ervoor dat iedere seconde een gelijkmatige, krachtige luchtstroom van 290 liter wordt verspreidt, zodat er door de hele kamer gezuiverde lucht circuleert. Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron uit de lucht. En aangezien je kunt kiezen uit een gerichte modus en een oscillatiemodus, kun je de lucht naar elke gewenste plek sturen.  Nieuwe 350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren. Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat je kunt kiezen waar je de lucht wilt hebben. In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen. In de nachtmodus worden de stilste luchtstroominstellingen gebruikt. Het apparaat blijft veranderingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren, maar gebruikt daarbij de stilste instellingen en een gedimd scherm. Eenvoudig te onderhouden filters. Ingebouwde herinneringen geven aan wanneer het filter vervangen moet worden.

  Dyson Link
  Je kunt met de Dyson Link app de machine op afstand bedienen en de luchtkwaliteit controleren. De app is verkrijgbaar in de app store en op Google Play.

  360 Glass Hepa filter
  Deze filter verwijderd deeltjes tot 0.1 micron uit de lucht en de ingebouwde carbon filter verwijdert daarnaast ook onaangename luchtjes.

  Veilig
  Conventionele ventilatoren hebben bladen die snel draaien en moeten worden afgeschermd door een veiligheidsrooster. Dyson Pure Cool Link heeft geen bladen. Ze zijn dus veilig voor kleine kinderhandjes.

  Specificaties
  - Functies: Aan/uit, informatie, oscilatie, winter modus, ventilator modus, nacht modus, slaap timer, auto modus
  - Reinigt zonder tocht
  - Nachtmodus
  - Geluidsniveau: maximaal 42.3 dB
  - Draaihoek instelbaar van 45º tot 350º- Filtertype: 360 Glass Hepa
  - Wifi connect
  - LED scherm
  - Afstandsbediening
  - Kleur: wit/zilver
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 69.1x35.2x10.6 cm
  - Gewicht: 4.65 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie